Brad Pitte vampirlik ne kadar çok yakışmışsa Tom Cruiseda o kadar çirkin bir vampir olmuş muhtemelen saçlardandı ya yoksa yakışıklı adam..filme gelince klasik vampir filmlerinin dışına çıkmış, hoş, bu oyuncuların görülmesi,izlenmesi gereken bir filmdir.
Kesinlikle muhteşem Lestat rolü Tom için biçilmiş sanki bu adam kötü karakterleri çok iyi oynuyor aslında filmin devamı kesinlikle çıkmayıldı biliyosunuzdur louis in anlattıkları aslında palavra serinin 2 kitabında Lestat bir kahraman olarak lanse ediliyor
Filmdeki oyuncularin bircogunun baslangic filmidir Brad Pitt bu filmden sonra kesfedildi mesela ayni sekilde Banderas ve 12 yasindaki roluyle goz dolduran Kirsten Dunst da.Dramla cok iyi kotarilmis bir film.Gercekten guzel.
bi kere bu filmi komik gören insanlar gerçekten film den anlamıyorlar bu film vampirlerin bile hayattan zevk almak için çektiği çileleri anlatıyo neresi komik olabilirki :(((
filmi bende çok beğendim yıllar önce izlemiştim çok ayrı bir havası var.Özellikle küçük kız kriestene bayıldım gülmekten öldüm ona güzeldi gerçekten keyifle izlenebilir.
çocukluğumun beni en çok etkileyen filmlerinden biri.o zaman da korkudan ziyade hayranlıkla karışık bi merak duygusuyla izlemiştim filmi.tom cruise a diyecek laf yok,sarı saçları bile kabul edilebilir performansı uğruna.normalde pek sevmediim bi aktör olsa da burda hakkını vermek gerek,iyi bir yapım
vampirlere inanır mısınız? diye baslayan bir röportajtan vampirlerin dünyasına yolculuk ve en sonunda da vampirlerden biri olma! kadro mükemmel, oyunculuk herşey, senaryo muhteşem, unutlmaz klişe bir film...