Vampirle Görüşme
4,3

hilalhosgor
hilalhosgor

8 Ocak 2006 tarihinde eklendi
ben bu filmi nedense sevemedim.ve seven insanlarıda anlayamıcam sanırım.açık açık sölüyorum.ben bu filmi beğenmedim.
alp-eren
alp-eren

3 Ocak 2011 tarihinde eklendi
çok şey beklediğim ama hayal kırıklığına uğramış olduğum filmlerden bir tanesi daha 10/4
arthas06
arthas06

21 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Duyduguma gore bazi film firmalari oyuncularla anlasirken bir de ekstra basit butceli filmde oynamayi sart kosuyorlarmis.Buda oyle bir film sanirim.Bu kadar unlu oyuncudan bu kadar kotu bir film cikmasi ilginc.Kucukken Trt de izledigim vampir filmleri bile bundan iyiydi.ustelik filmde aski yansitmayida kesinlikle becerememisler.
thedeadlock83
thedeadlock83

23 Haziran 2009 tarihinde eklendi
hayatımda bu kadar zengin bir kadroyu birdaha göreceğimi sanmıyorum ama bu film 'O' film değil. klasik sıkıcı uzun... üstelik film diğer vampir hikayelerini eleştirirken kendisini hiç eleştirmemiş olsa gerekki konu itibariylede bir güzelliği yoktu. kült başyapıt diyenler bence film izlemekten bihaberler...4/10
Ömer Küsdürmez
Ömer Küsdürmez

26 Mart 2021 tarihinde eklendi
Fragman dan başka bişey izlettiğiniz yok aga saçma orospu çocukları dalga mı geçiyorsunuz insalarla.