Vampirle Görüşme
4,3

cemol
cemol

28 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Film bayağı ağır ilerliyor, bu yüzden sıkılabilirsiniz.Oyunculuklar güzeldi,özellikle Kirsten Dunst’ın oyunculuğu.Ama başarısız bir film
re-bos
re-bos

9 Nisan 2010 tarihinde eklendi
çok iyi değil...en iyi hiç değil...daha güzel vampir filmleri var...bitti kurtuldum dediğim filmler listesindeki yerini aldı
alisan-sahin
alisan-sahin

15 Eylül 2004 tarihinde eklendi
gerçekten 8.9 alacak kadar iyimiydi (?) ... değildi 3 büyüğü bu filmde oynadığını duydum ama bekleneni veremedi bemim açımdan ayrıca bu filmin baş karakteri tom crouse değil BRAD PİTT ..
e-pandor-a
e-pandor-a

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
vampirli filmlerdeki mizah anlayışı geleneksel olarak sürüyor.çok farklı bir yapım çok beğeneceksiniz yada nefret edeceksiniz diyemem biraz pasif kalmış başka bir yönetmenin ellerinde baş yapıt olabilmiş
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
vampirLik konusunu degisik isLemis, tom cruise ve kirsten dunst oyuncuLukLariyLa dokturmusLer
aheyahey
aheyahey

24 Mart 2010 tarihinde eklendi
bu yüksek puanına ve bu popülaritesine rağmen ben bu filmi hiç beğenmedim.. inanılmaz kasvetli bi film.. hele müzikler tüm hayat enerjimi emdi diyebilirim.. haa tabi ki bu kasvetli hava ve müzikler birçok insan için son derece artı puan, yorumlardan ve filmin puanından da anlaşılabileceği gibi..
sistemin-defosu
sistemin-defosu

4 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Bram Stoker'ın Dracula'sı ve bu film vampirler üzerine yapılmış en iyi iki filmdir.
Fazlasıyla süslü görsel efektler ve uçuk kaçık dövüş sahneleri olmadan bir vampir filmi veya sinemavari bir tiyatro izlemek istiyorsanız tam size göre.
Benim puanım 10

("Sithlord" rumuzlu üyeye dipnot: Bence sen kara-mizah'tan anlamıyorsun.)
gunes-halis
gunes-halis

19 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Ben Filmi hiç beğenmemekle beraber,bu kadar yıldız oyuncuyu almış bir prodüksiyoncuya teşekkürü borç biliyorum.Film vasatın da altında kalmış ama yine de 3 büyük yıldızın olması filmi en azından,bir göz atmaya değer kılıyor.Beğenmedim.
velet857
velet857

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ay harikaydıı!!! çoookkk etlilendimmm yaa!!!!