Vampirle Görüşme
4,3

cream-2
cream-2

19 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Yıllar önce izlemiştim ama hatırladığım filmin çok durgun olduğu. Sadece kadrosi ile konuşulabilecek bir film olarak düşünüyorum. Ama haksızlık da yapmayalım ortamın mistikliği güzeldi ve sanırım filmde bir de küçük kız vardı onu da beğenmiştim, tabi bir de ayinleri. Ama bunlar filmi kurtaramamıştı. 6/10
kolaric
kolaric

13 Eylül 2006 tarihinde eklendi
sadece bir vampir filmi olmaktan öte, ölüm, inanç, değişen dünya düzeni, yalnızlık, aşk-tutku-intikam triosu ve hatta homoseksüellik üzerine de pek çok söylem barındıran çook geniş mecralara açılacak büyük bir film. bram stoker's dracula ile yarışır. müthiş casting'ine ise zaten diyecek lafım yok. unutulmayacak filmlerden bir tanesi.
nskmourinho
nskmourinho

8 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Tom Cruise un en iyi performanslarından birini sergilediği filmlerden birisi olup gayet başarılı bir eserdir kendi türünde.Özellikle günümüzdeki vampir filmlerini düşünürsek etkisinin biraz daha artacağı kanaatindeyim.Masalsı anlatımı gerilim ve dramla ustaca birleştiren izlenmesi gereken filmlerden.
atakanozruh
atakanozruh

20 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Müthiş oyuncu kadrosuyla birlikte, şimdiye kadar çekilmiş en başarılı vampir filmlerinden biri. Vampirlerin hayatı bizlere dram yoluyla anlatılmış, bu da türün meraklıları için kaçırılmayacak bir film yaratmış.
Ahmet G.
Ahmet G.

8 Mart 2005 tarihinde eklendi
Film değişik bir tür vampir filmi!Beğendim!
mrs-durden
mrs-durden

16 Haziran 2008 tarihinde eklendi
bir vampir filmi için güzel bir senaryosu vardı yine de bir başyapıt değil
sidarta21
sidarta21

8 Haziran 2007 tarihinde eklendi
her ne kadar anlamamış olsam da kötü film diyemiyorum.garip bir film belki de.
theyurdal
theyurdal

7 Aralık 2015 tarihinde eklendi
brad pitt ve tom cruise çok yakışmış bu filme film beklediyim gibi çıkmadı ama değişik bi kurgusu olan bir film kısacası filim adından anlaşılacağı gibi yapılmış 10 üz. 6,8
seliria
seliria

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
İyi bir oyuncu kadrosuyla çekilmiş başarılı bir vampir filmi...
widmark-2
widmark-2

4 Ocak 2007 tarihinde eklendi
belkide başroldeki iki aktörün kariyerlerindeki en iyi filmi ama aynı şey antonio banderas için söylenemez neyse film çok güzel zaman zaman gösterilir tv de izleyin hehe sanki izlemeyen var da
kadir503
kadir503

22 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Şu ana kadarki izlediğim en güzel vampir filmi. Bu filmi kesinlikle korku filmi olarak görmeyin, film vampirlerin hayatını anlatan esaslı bir dram filmi. Gerçi filmin içinde dram, korku, fantastik, aşk, macera bütün bu öğeler bulunuyor. Filmdeki eşsiz repliklere hayat veren müthiş oyunculukları da unutmamak gerek. Senaryosu, kurgusu, mekanları, atmosferi kısacası herşeyiyle harika. Kesinlikle izlenmesi gereken filmlerden. 9/10
karakose9
karakose9

22 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu filme baktığımızda korku filmi değil macera değil aksiyon hiç değil.ve tabi komedide değil.bu film felsefi bir vampir filmi olarak çıkıyor karşımıza.tom criuse ve pitt , claudea yı canlandıran kız banderas ve diğerleri.oldukça zor bir kadro ve oyunculuklarda çok iyi.senaryoyu daha anlamlı daha izlenebilir kılsalardı daha fazla ses getirebilirdi.filmin içerisindeki homoseksüel kurguda filmin eksilerinden biri.
zolga
zolga

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Çooook komik bi film . Gülmekten öldüm. Brad Pitt baygın baygın bakıp duruyor.
serdar-ozturk1988
serdar-ozturk1988