Bu film için sadece 3 sayfa yorum var.Twilight serisi için sayfalarca.Sinema başka bir hal aldı.Ahh gençlik ahh..Bu film gerçekten sinema tarihinin en iyilerinden.Vampir filmlerinin de en iyisi.Brad Pitt ve Tom Cruise oyunculuk dersi vermişlerdir. (9/10)
serdar_ozturk1988 arkadaşım filmi beğen yada beğenme ona göre yorum yaparsan millet burdaki yorumları ciddiye alıp filmi onagöre izliyor.hoş senin ciddiye alınacak bir tarafında yok ya bu filme nasıl komedi diyorsan artık .şu ana kadar yapılan en kült vampir filmlerinden bi tanesi bu.
Brad Pitt hayranı olmamı bu filme borçluyum :) Filme Tom Tom diye gidip Brad Brad diye dönmüştüm. Sinemada 3 kere gördüm ve çok beğendim. Hakikaten çok lezzetli bir korku filmi. Eeeee oyuncular süper oluncaa... (Antonio 'nun perfonması nedendir bilmem bu filmde kötüydü ama yinede filmde olması beni mutlu etti. iyi ekip)
Artık vampir filmi denince aklıma ilk gelicek yapımlardan biri ,pitt ve banderas başta olmak üzere tüm oyuncular cuk oturmuş,bu temayı işlemesine rağmen ne insanı tiksindiriyor ne de korkutuyor,gerçekten çok başarılı bir film.
Ne korku ne de bir gerilim.Tamamıyla esaslı bir drama.Coppola'nın ''Dracula''sıyla birlikte vampir mitinin insani duygularla harmanlanıp resmedilen en başarılı yapımlarından.Çekildiği dönem ve hatta vizyon tarihiyle Coppola'nın filminin estirdiği rüzgardan faydalanmak istiyormuş gibi görünse de hikaye olarak çok farklı ve kötü bir özenti olmaktan uzak hatta öykü anlatmada ''Dracula''dan biraz daha başarılı.Rüya kadrosundan Tom Cruise bazı sahnelerde istemeden komik olurken,Brad Pitt daha ölçülü ve başarılı oyunculuk olarak.Kirsten Dunst ise on bir yaşında inanılması güç bir işe imza atıyor.Ama benim için en keyifli bölümler Antonio Banderas'lı olanlar.Ayrıca kapanış jeneriğinde çalan ve hangi filmde duysam içimin kıpır kıpır olduğu ''Sympathy for the Devil''ın Guns N' Roses cover'ı gitmemiş bence,Rolling Stones'tan orijinal versiyonu tam doksandan olacakmış.
Kostümleri,sanat yönetmenliği,makyaj tasarımları,görüntü yönetmenliği çok çok iyi. Özellikle Anni Race'ın kendi romanından uyarladığı senaryosuyla diğer vampir filmlerinden tamamiyle farklı en iyilerinden.Yıldız oyuncuların olağanüstü performanslarını da unutmamak gerek.K.Dunts için fazla söze gerek bile yok zaten...
filmi bende çok beğendim yıllar önce izlemiştim çok ayrı bir havası var.Özellikle küçük kız kriestene bayıldım gülmekten öldüm ona güzeldi gerçekten keyifle izlenebilir.
Filmdeki oyuncularin bircogunun baslangic filmidir Brad Pitt bu filmden sonra kesfedildi mesela ayni sekilde Banderas ve 12 yasindaki roluyle goz dolduran Kirsten Dunst da.Dramla cok iyi kotarilmis bir film.Gercekten guzel.
mükemmel kadrosuyla dikkat çeken bir yapım...kirsten dunst un oyunculuğu ise apayrı bi güzellik,daha o yaşta döktürmüş resmen.hareketleri,mimikleri,jestleri gayet profesyoneldi...küçüklüğünden belliymiş böyle olacağı:)onun için ne söylesem az sadece izleyin we görün diyebiliyorum.hayran kalacağınızdan eminim.diğerleri zaten kendilerini ispatladılar,bu sebeple diyebileceğim şey şudur ki; sürükleyici bir performans,yakışıklı aktörler we bir wampir filmi izlemek istiyorsanız o film bu filmdir:))