Maskeli Beşler

dolunay1903
dolunay1903

16 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Bence hem puan olarak hem de yer yer yorum olarak haksızlık edilen bir film olmuş.Gülmek güzel vakit geçirmek istiyorsanız seyredin derim evet saçma sahnelerde var ama bu bir komedi filmi ve daha iyisi can sağlığı:))Özellikle hayvanat bahçesi sahnesi süper çok güldüm:)
Soner Ç.
Soner Ç.

19 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
son zaman türk komedi filmlrinden kendini sıyırmıs ve eğlenceli bir film.iki defa izledim ve komik buldugum espri ve sahneler baya çoktu.
hellboy87
hellboy87

24 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Hababam Sınıfının yaptığı gişe başarısının gazından etkilenen ve bu mantıkla bir araya getirilen oyunculardan oluştuğunu düşünüyorum.Doğal olarak filmin de aynı gişe kaygısıyla yapıldığını..Gidip görmek lazım yine de...
classman82
classman82

11 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok eğlenceli bir film.iyi vakit geçirmek isteyenlere rahatlıkla tavsiye edebilirim.yer yer duygudallık da ön plana çıkıyor filmde.her şey tam tadında.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
O kadar kötü ki hiç bir şey beklemeden izleyenler bile beğenmeyeceklerdir.Kesinlikle ’’ıskalanması gereken’’ filmlerden.
haylan-18
haylan-18

16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Cok komik bir film. Daha ziyade Safak Sezer bu filmi film yapan. Dram olmasa daha iyi olurdu. Yinede izlenmeye deger:):):)
enzofrancescoli
enzofrancescoli

10 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
bence bu film hababam sınıfı 3/5 dan kat kat iyi bir fil olmuş niyemi kıyasladım filmi çünkü aynı oyuncular var ama çıkan işler çok farklı
sblatc
sblatc

12 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Bilindik bir konusu olmasına rağmen bir kaç sahne hakikaten gülmekten gözlerimden yaşlar getirdi:) özellikle lamaya tükürmesi ve " sen kimsin lan!" diye bağırması ..hehhehe..
-izlemeyen arkadaşlarım!Bir şey kaybetmezsiniz,valla keyifli bir film.
gokhanaytacc
gokhanaytacc

12 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bende hiçbişey beklemeden başladım izlemeye.ama karşıma çıkan film gerçekten çok güzeldi. bu kadar haksız eleştiriyi ve puanı haketmiyor.
Demirtas
Demirtas

6 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Hababam Sınıfı oyuncularının boş bir zamanlarında bir araya gelip çektikleri boş bir film. Güldürdükleri 3 - 5 sahnenin dışında başka birşeyi yok. Ama kendinizi vermek zorunda olmadan, başka bir işle uğraşırken şöyle yan gözünüzle bakıp zaman öldürebileceğiniz bir film.
senward
senward

4 Şubat 2007 tarihinde eklendi
salya sümük ağlatıp üzerinede kahkaha patlattıran harika bir film bence
Plagueis
Plagueis

21 Eylül 2006 tarihinde eklendi
filmi geçen bir yolculukta yapacak bişey bulamadığım için izledim.gerçekten bi arkadaşın da dediği gibi kendimizi vermeden yan gözle izleyerek vakit öldürebileceğimiz tarzda çok vasat bi film olmus.neden bu hababam ekibi sürekli ön plana çıkıyor ve böyle başarısız filmlere imza atıyor anlamak güç doğrusu.filmde sadece 1 sahnede tebessüm ettim onun dışında komediye dair hiçbişey göremedim.o sahnede ibre esprisiydi fena değildi.izlediğimde kısa sürede utunacağım etkisiz filmler arasında yerini aldı.izleyecek olanlar bence vakit ayırıp hata yapmasın çok başarısız vasatın altında bi film olmus 2/10
happyface
happyface

4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
fena diil tvde izledim,sinemaya gitmeye değmezdi zaten...zaman geçirmek için izlenilebilir.
reedsternberg
reedsternberg

27 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
son zamanlarda çekilen komediler arasında en iyilerinden biri.Şafak sezer başlı başına bir komedi.izlemenizi tavsiye ederim
mehtap6
mehtap6

7 Eylül 2007 tarihinde eklendi
hoşlanmadığım türk filmlerinden biri,ilk fragmanını izlediğimde karar vermiştim.Komiklik olsun diye yapılan o el hareketi pek gereksiz bence.Yinede bu tarzı ssevenler için güsel denilebilir.