dolunay1903
16 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Bence hem puan olarak hem de yer yer yorum olarak haksızlık edilen bir film olmuş.Gülmek güzel vakit geçirmek istiyorsanız seyredin derim evet saçma sahnelerde var ama bu bir komedi filmi ve daha iyisi can sağlığı:))Özellikle hayvanat bahçesi sahnesi süper çok güldüm:)
Hababam Sınıfının yaptığı gişe başarısının gazından etkilenen ve bu mantıkla bir araya getirilen oyunculardan oluştuğunu düşünüyorum.Doğal olarak filmin de aynı gişe kaygısıyla yapıldığını..Gidip görmek lazım yine de...
çok eğlenceli bir film.iyi vakit geçirmek isteyenlere rahatlıkla tavsiye edebilirim.yer yer duygudallık da ön plana çıkıyor filmde.her şey tam tadında.
Bilindik bir konusu olmasına rağmen bir kaç sahne hakikaten gülmekten gözlerimden yaşlar getirdi:) özellikle lamaya tükürmesi ve " sen kimsin lan!" diye bağırması ..hehhehe.. -izlemeyen arkadaşlarım!Bir şey kaybetmezsiniz,valla keyifli bir film.
Hababam Sınıfı oyuncularının boş bir zamanlarında bir araya gelip çektikleri boş bir film. Güldürdükleri 3 - 5 sahnenin dışında başka birşeyi yok. Ama kendinizi vermek zorunda olmadan, başka bir işle uğraşırken şöyle yan gözünüzle bakıp zaman öldürebileceğiniz bir film.
filmi geçen bir yolculukta yapacak bişey bulamadığım için izledim.gerçekten bi arkadaşın da dediği gibi kendimizi vermeden yan gözle izleyerek vakit öldürebileceğimiz tarzda çok vasat bi film olmus.neden bu hababam ekibi sürekli ön plana çıkıyor ve böyle başarısız filmlere imza atıyor anlamak güç doğrusu.filmde sadece 1 sahnede tebessüm ettim onun dışında komediye dair hiçbişey göremedim.o sahnede ibre esprisiydi fena değildi.izlediğimde kısa sürede utunacağım etkisiz filmler arasında yerini aldı.izleyecek olanlar bence vakit ayırıp hata yapmasın çok başarısız vasatın altında bi film olmus 2/10
hoşlanmadığım türk filmlerinden biri,ilk fragmanını izlediğimde karar vermiştim.Komiklik olsun diye yapılan o el hareketi pek gereksiz bence.Yinede bu tarzı ssevenler için güsel denilebilir.