Türk filmlerini destekleyelim falan diyoruz ya bence bu film desteklenir tıpkı babam ve oğlum veya beyzanın kadınları gibi...bence dabbe,hırsız var vs... gibi filmlerle seyirciyi kendine küstüren sektörün dengeleyici unsurları diyebilirim...En azından ben böyle hissediyorum...güzel ve keyifli zaman geçirmek isteyenlere net olarak tavsiye edebileceğim bi film...ben çok güldüm izlerken özellikle Cengiz Küçükayvaz'a... Aldığı puandan daha fazlasını hak ediyor film... Bir de hatırlatmak istediğim şey yorum yaparken karşınızda büyük bütçeli bir Hollywood filmi olmadığının farkında olun...Bizim sinema sektörümüz (ki henüz sanayi bile olamamıştır) ortadadır...Film komik,doğal,seyirciyi kandırma yoluna gitmemiş yani keyifle izletiyor kendini...Zaten komedi film başlı başına zordur. Sonuç olarak beklediğimden çok daha güzel bir film izledim.
Ben bu filmi çok beğendim ve bana göre Döngel Karhanesi’nden çok daha başarılı. Ancak, bu film maalesef dağıtımcıların hatasına kurban gitmiş, aynı zamanda Döngel Karhanesini sunan ve promosyonu yapan dağıtımcılar bu film için potansiyel seyircinin önünü kesmiş. Büyük bir strateji hatası. Maskeli Beşler’deki müthiş beşli bence artık her filmde iş yapar, ben onları modern Türk Daltonlarına benzettim. Tabii bizde 4 değil 5 tane.
eh fena değildi.izlemenizi tavsiye etmem ama izlememenizi de tavsiye etmem.sizin bileceğiniz iş.bence çok mükemmel bir film değildi.abartıldığı kadar değil en azından...
bu yüzler fazla tanıdık oldu! klasik türk filmi!!! biri hasta olur iyileştirmek için para bulmaları gerekir ve bu yüzden de kötülük yapmak zorundadırlar... korkunc!
Bence film kendi türüne göre çok iyi bir film olmasa bile, sinema salonundan çıkarken suratınızda ufakta olsa bir tebessüm bırakıyor ve bazı sahneleri aklınıza geldiğinde hala gülüyorsanız, işte bu gerçekten iyi bir filmdir. Hem küfür meselesini kafalarına epey bir takan arkadaşlara bir tavsiyem var: Eğer gerçekten bu filmi çok küfür içeren bir film olduğunu düşünüyorsanız, lütfen seyretmeye doyamadığımız "Muhteşem" amerikan filmlerini orjinal dillerinde seyretsinler. İngilizcesi pek iyi olmayanlar ise dublajlı veya alt yazılı versiyonlarındaki bazı belirgin replikleri, ki bunlar daha çok "kahretsin" "canın cehenneme" ...vs gibi oluyor, fazlallığına ve cinsel objelerin kullanımındaki fazlalığa dikkat etsinler. Özellikle de birer komedi başyapıtı olarak gösterilen günümüzün Hollywood komedi filmlerini izlesinler. Eskilerine birşey demiyorum. Sonuç olarak, Yeşilçam veya Hollywood... kesinlik farketmez! Günümüzde çekilen komedi filmlerinin ÇOĞU, hangi milletten olursa olsun, kesinlikle zamana ayak uydurmuş ve küfür ile cinsel objeleri kullanma birer moda halini almıştır. Doğal olarak tüm filmler bu katagoride değildir.Bunlar da zaten hafızalara en fazla kazınan filmler filmler oluyor ve sonra çekilecek olanlara birer malzeme oluyorlar.
özlemişim yaaaa. Basit ve amacı sadece güldürmek olan çocukluğumuzdaki kemal sunal ile sener şen veya amerikan sessiz sinaması gibi sıradan tek amacı güldürmek olan basit senaryo komik mimik ve jestlerden olusan son zamanlarda izlediğim en basit film. Özlemişim bence izlenmeli havada uçan ninjalar yada felsefe yüklü diyalogların olduğu fillerden bayaa sıkılmışım bence güzel bir film izleyin derim