malcolmx17
21 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Filmi henüz izlemedim ama fragmanından gördüklerim kadarıyla çok iyi bir iş çıkarmış yönetmen.Kadroya diyecek birşey zaten yok!!Ama ben bu filmin fragmanı için arkadaşlarımdan görüşler aldım ama olumsuzdu.Neden insanlar Türk filmleri için önyargılı davranıyor.Eleştiren benim ama kendimi de eleştirmem lazım çünkü bazen ben de önyargılı davranabiliyorum.Ama bu film Amerika da çekilen komedi filmlerinden hiç mi hiç aşağı kalır yanı yok.Hatta daha iyi olduğunu daha doğrusu olacağını söyliyebilirim.Umarım kısa süre içerisinde Türk filmleri için zihinlerdeki önyargılar kalkar.İyi seyirler...
fragmanları izledim ve çoğ türk filmleri gibi saçma geldi.yani gelişme yok türk filmlerinde hep aynı yerde sekiyorlar.hababam grubunun tüm üyeleri burda...kötü türk filmleri yüzünden iyileri de kimse göremiyor artık..
Walla Bu Grup keşke hergün bi film çevirse çok kaliteli bi konu bi kere komik de insanları eğlendiriyor türk sinemasında bunda iyisini bulamadık ki buna kötü dielim(GOrA Hariç)10/10
Sadece gülmek ve eğlenmek için gidilebilecek bir film.Sinemasal bir yanı yok.Ama seyirciyi sinemaya çeken bu tarz filmlere de karşı değilim artık.Çünkü sinemanın gelişmesi açısından önce seyircinin sinemaya küsmemesi lazım.Amacı sadece güldürmek olan bu filmde yer alan duygusal sahneler çok sırıtıyor.Takip ve soygun sahneleri de çok kötü.Oyuncuların üstün performansları sayesinde senaryonun eksiklikleri görmezden gelinebiliyor.Oyuncular çok iyi.Bence bu kadro,"Hababam Sınıfı"yerine bu tarz filmler çekse daha iyi.Şafak Sezer ve Peker Açıkalın benim favorim.Özellikle Peker Açıkalın'ın çok orjinal bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Onun canlandırdığı"Horoz Bahattin"karakterinden ayrıca bir film olur zaten.Filmin müzik kısmında Kıraç'ın ismi yazıyor.Kıraç müzik yapmamış ki,oradan buradan topladığı şarkıları(Cem Karaca,Orhan Gencebay,Zeki Müren,Ruhi Su,Haluk Levent)ve TV dizileri için yaptığı müzikleri kullanmış.6/10
Gerçektende filme çok güldüm.. Filmin herhangi bir hikayesi olmamasına rağmen, komikti. Oyuncular gerçektende rollarini iyi oynamsada türk filmi deyince fazla bir şey beklemiyorsunuz zaten.
hayatımda seyrettiğim en iğrenç filmlerden biriydi konusu tam bir klişe,bir sahnede tebessüm ettiğimi hatırlamıyorum.basit bir konu,basit ve saçma sapan gelişmiş daha doğrusu gelişmeye çalışan bir hikaye,sinema ekranına bakmamı gerektiren tek şey oyuncu kadrosydu.ayrıca en beğendiğim oyunculardan birisi olan mehmet ali alaboranın bu senaryoyu kabul etmiş olması bni inanılmaz derecede hayal kırıklığına uğrattı tambir fiyasko.yeşilçam filmlerinin klişeliğini aratmadı doğrusu yazık...
filmin oyuncuları çok kaliteli ve yetenekli de olsa filmin son 10-15 dakikası film uzadıkça uzayacak gibi hissettiriyo. bence senaryo daha güçlü olabilirdi. ama her şeye rağman eğlendirici bir film