Maskeli Beşler

JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
O kadar kötü ki hiç bir şey beklemeden izleyenler bile beğenmeyeceklerdir.Kesinlikle ’’ıskalanması gereken’’ filmlerden.
Plagueis
Plagueis

21 Eylül 2006 tarihinde eklendi
filmi geçen bir yolculukta yapacak bişey bulamadığım için izledim.gerçekten bi arkadaşın da dediği gibi kendimizi vermeden yan gözle izleyerek vakit öldürebileceğimiz tarzda çok vasat bi film olmus.neden bu hababam ekibi sürekli ön plana çıkıyor ve böyle başarısız filmlere imza atıyor anlamak güç doğrusu.filmde sadece 1 sahnede tebessüm ettim onun dışında komediye dair hiçbişey göremedim.o sahnede ibre esprisiydi fena değildi.izlediğimde kısa sürede utunacağım etkisiz filmler arasında yerini aldı.izleyecek olanlar bence vakit ayırıp hata yapmasın çok başarısız vasatın altında bi film olmus 2/10
teo-17
teo-17

22 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Film beklentilerimi karşıladı....Hiç birşey beklemiyordum filmden...... :)3/10
bernainaltong
bernainaltong

21 Ekim 2005 tarihinde eklendi
fragmanları izledim ve çoğ türk filmleri gibi saçma geldi.yani gelişme yok türk filmlerinde hep aynı yerde sekiyorlar.hababam grubunun tüm üyeleri burda...kötü türk filmleri yüzünden iyileri de kimse göremiyor artık..
sumru-atalan
sumru-atalan

7 Kasım 2006 tarihinde eklendi
çok çok sıradan bir film..kadroya baktıgında daha iyisini bekliyor insan..yazık olmuş harcanan emeğe..ayrıca Peker Açıkalın bu kadar itici we şımarık görünmekten ne zaman wazgeçecek merak içerisindeyim..
hennas
hennas

24 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bence vakit kaybı.güzel zamanınızı böyle sanattan uzak bir filme harcamayın derim ben.cok sacma sahneler var hiç özenilmemiş.
sihirbaz82
sihirbaz82

28 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Dün gece cevahir'de maskeli beşler filminin galasındaydın..Film tam bir fiyasko arkadaşlar..Kurgu diye birşey yok..Filmin iyi olan tek yanı Sümer abinin ve peker açıkalın'ın harika performansları..Çekilen birçok sahneyi montajda silmişler..Ortaya kopuk,seyiri zevk vermeyen ve cıvık esprilerle dolu bir film çıkmış..Bu sadece benim değil galaya gelen birçok insanın ortak görüşüdür..