Maskeli Beşler

Şafak Sezer hatırına...
jamesbond-2
jamesbond-2

22 Nisan 2006 tarihinde eklendi
filmin konusu klasik ama oyuncu kadrosu harika.bu kadar iyi tiplemeler süper olmuş müzikler de çok hoşuma gitti.komiklik dereceside iyi ortada bir emek var ve türk filmi göz atılması gerektiğini düşünüyorum.iyi seyirler 7/10
Engin Yüksel
Engin Yüksel

10 Kasım 2014 tarihinde eklendi
berbat bir film olmamakla birlikte kısmen izlenmeye değer 6/10
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
O kadar kötü ki hiç bir şey beklemeden izleyenler bile beğenmeyeceklerdir.Kesinlikle ’’ıskalanması gereken’’ filmlerden.
Demirtas
Demirtas

6 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Hababam Sınıfı oyuncularının boş bir zamanlarında bir araya gelip çektikleri boş bir film. Güldürdükleri 3 - 5 sahnenin dışında başka birşeyi yok. Ama kendinizi vermek zorunda olmadan, başka bir işle uğraşırken şöyle yan gözünüzle bakıp zaman öldürebileceğiniz bir film.
ozzy-badd
ozzy-badd

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
gerçekten eğlenceli...107
ilsalaron
ilsalaron

4 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Ben bu filmi çok beğendim ve bana göre Döngel Karhanesi’nden çok daha başarılı. Ancak, bu film maalesef dağıtımcıların hatasına kurban gitmiş, aynı zamanda Döngel Karhanesini sunan ve promosyonu yapan dağıtımcılar bu film için potansiyel seyircinin önünü kesmiş. Büyük bir strateji hatası. Maskeli Beşler’deki müthiş beşli bence artık her filmde iş yapar, ben onları modern Türk Daltonlarına benzettim. Tabii bizde 4 değil 5 tane.
naked-soul
naked-soul

3 Kasım 2005 tarihinde eklendi
aslında film için ne iyi ne de kötü demek geliyor içimden.güzeldi ama sinemada izlemeye değecek bir film olduğunu düşünmüyorum. tek komik gelen yer hayvanat bahçesindeki o kaplan sahnesiydi ve şafak sezer her zamanki gibi mükemmeldi:)
potasyum
potasyum

26 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
hem duygusal hemde çok komikti,,çokta güzeldi ama yine diğer turk filmleri gibi buda duşuk puan almaya mahkum edilmiş.yazık
wolkiwolki
wolkiwolki

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Maskeli Beşler serisinin ilk filmi... Henüz diğerlerini izlemediğim için kıyaslama yapmam mümkün değil ama -diğerlerinin konusuna bakılırsa- sanıyorum en iyisi budur...Kurgusu tek kelimeyle iyi bir film. Nerede başlayıp nerede bittiği gayet net ve açık. Senaryoda bir parça aksayan noktalar mevcut ama, yazıldığı süreye bakılınca -DVD’deki Özel Seçenekler bölümünden biliyorum- hiç de fena değil.Oyunculuk performanları da tatmin edici, zaten oyuncuları da rüştünü çoktan ispat etmiş olan kişiler...Özel Seçenekler’de yer alan neredeyse 20 dakikalık Kamera Arkası görüntülerinden anladığım ve gördüğüm kadarıyla sinema tekniği olarak da gayet başarılı bir film Maskeli Beşler. Ama Kamera Arkası’nı izlemeseniz bile sırf filmi izlemek de yeterli oluyor özenli bir çalışma yapıldığını...Şahsi fikrim, Maskeli Beşler, eğlenceli ve aynı türdeki birçok filmden daha kaliteli bir yapım. İzleyeni pişman edeceğini sanmam :)))
gskaltay
gskaltay

2 Kasım 2005 tarihinde eklendi
kadro olarak mükemmel olsada film zasatı aşamamış bir kaç sahne dışında güldüğüm sahnede genelde 13 yaş altı çocuklar için eğlenceli bir film olmuş yinede türk filmlerine destek verelim izleyelim diorum...
mehtap6
mehtap6

7 Eylül 2007 tarihinde eklendi
hoşlanmadığım türk filmlerinden biri,ilk fragmanını izlediğimde karar vermiştim.Komiklik olsun diye yapılan o el hareketi pek gereksiz bence.Yinede bu tarzı ssevenler için güsel denilebilir.
e-ergener
e-ergener

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
KAdro süper abi... Kurgu da... Başka da bir şeye gerek yokl zaten aramayın boşu boşuna açığını.. Tam aile filmi..
Fahri07
Fahri07

3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
espriler o kadarda ii değildi.bol bol gülerim sanıyodum ama pek fazla gülemedim.dondurmam gaymak bu filme göre daha komik bence...
erentos
erentos

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
eh fena değildi.izlemenizi tavsiye etmem ama izlememenizi de tavsiye etmem.sizin bileceğiniz iş.bence çok mükemmel bir film değildi.abartıldığı kadar değil en azından...