Tırışkadan çocuk filmi, sadece iki ayının dövüştüğü sahne hoşuma gitti biraz, hepsi o.Onun haricinde film cidden vasattı.Ayrıca filmin sonundaki savaş (ki bir savaş demeye bin şahit lazım) son yıllarda fantastik bir filmde gördüğüm en heyecansız ve vasat savaştı diyebilirim.Çocuklarınız için belki ilgi çekici gelebilir.
BerBat yha hayatım boyunca sinemada izleyipde beğenmediğim nadir filmlerden biri... Çünkü ben büyük umutlarla gittim. Lotr nin yapımcısı olması yönetmenin geçmişinin başarılı bir çizelge izlemesi vs.vs. ama hersey bosunaymış yazıkk parama değil vaktime yazık oldu.
tarihin en pahalı ve en berbat filmi.. filmdeki saçmalıklar o kadar fazla ki dikkatli bir izleyici için işkenceye dönüşecek türden.. filmin gidişatını getirebilmek için hiç alakasız yerde gereksiz saçmalıklarla 2 saati doldurmaya ve milleti kandırmaya ve uyutmaya çalışmak,tarihin en pahalı filmi olarak sadece fragmandan ibaret olması tam bir ayıptır...
film cok ama cok sıkıcı.filme cocuklarıyla gelmiş veliler vardı ancak cocuklar bile sıkıntıdan salonda dolaşmaya başladı. para vermesem filmin yarısında cıkar giderdim.evet emek verilmiş ama film bir türlü ilerlemiyo
Arkadaşlar filmi izledim ama inanın bana filme girdiğimde salon full doluydu tek tük boşluklar vardı ama filmin ilk yarısı bittiğinde salon da 10-15 kişi kaldı artık karar sizin filmin fragmanına konusuna aldanmayın son derece kötü anlatımlı bir tarzı olan çocuk filmi bile denemiycek kadar kötü senaryo ile yapılmış bir film.10 üzerinden 1 verdim.
film berbat baştan sona sıkıcı ne narnia nın büyüsü ne yüzüklerin efendisinin heyecanı ne de yıldız tozunun espirili fantastik macera yaklaşımı var filmde beceriksiz james bond ve gözden düşmüş nichole de filmi kurtaramıyor.filme gitmeyin gitmeyin ki hollywood bi daha böyle bi hataya düşmesin.adamlar sadece fantastik macera furyasından nasiplerini almaya çalışmışlar.ne başı ne sonu belli hikayenin
filme çok para harcanmış olabilir ancak, beklentiler içinde gidiyorsanız kesinlikle hayal kırıklığı olacaktır. Ancak benim gibi film tutkunuysanız izlemenizi tavsiye ederim. genel anlamda hoş film. Beklentileriniz yoksa ...