Taksi 4
3,1

august-king
august-king

25 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Lordberk’e katılmamak elde değil çok kötü bir film her ne kadar lordberk can dostum beni 2.5 sene arayıp sormasa da...neyse konumuz bu değil bizim yeni çekim hababamlar bile bu filmden iyi anlayın artık ne kadar kötü olduğunu
berk-ay1987
berk-ay1987

19 Haziran 2007 tarihinde eklendi
film taxi serisinin en kötüsü boşa vakit kaybetmeyin derim.
teenyoung
teenyoung

28 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Filmi Araba,Polis Ve Şoför İçin İzledim Ama Bu Filmin En İyi Sahnesi Sahaya Giriş Sahnesi Araba Ön Plana Çıkarılmamış 8/10 Ama Gende Karasızım
Mehmet Ortaç
Mehmet Ortaç

24 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
'Taxi' denilince akla ilk olarak Danielin o müthiş araba sürme sahneleri geliyor.Ama bu filme baktığımızda sadece bir kere böyle bir sahne izliyebilirsiniz fakat oda kısa bir süreliğine...Film sürekli karşılıklı konuşmalar üzerine yapılmış.Bazen insanı acayip sıkıyor.Ama şunu söylemeliyimki filmde 2-3 sahneye güldüm yalan yok.Kısaca film benden sadece 1/10 puan alabildi...
Actor-Ums
Actor-Ums

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
off çok sıradandı önceki filmleri daha güzel.
unaleros
unaleros

18 Haziran 2007 tarihinde eklendi
arabayla nerdeyse hic sahne yok ne beklerken ne gorduk berbat...
kaansadik
kaansadik

19 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bana göre cok amakar bir filimdi ama taxi ile alakası yoktu bence
humaniac
humaniac

6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
taksi serisini izlemedim... sadece bu son filmi izledim... Bu seri bana böle anlatılmamıştı.. etkileyici araba sahneleri anlatılmıştı.. Ama ben göremedim!.. Fazla yorumada gerek yok.. aslında 1 veya 2 vermem lazımdı bu yüzden. Çünkü insan beklediğini bulamıyor ve konuşmalardan,lafsata dolu sahnelerden sıkılıyor... Ama düşündüm ki bu filmi taksi serisinin son filmi olarak değilde sadece başka bir film gibi değerlendirirsem ite kaka 10 üzerinden 5 verebilirim... ;)
m-ozdemir89
m-ozdemir89

31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Herşeyden önce neden bu kadar hızlı konuştuklarını anlayamadım. Bu serinin en kötü filmi diyebilirim.
gokhanaytan11
gokhanaytan11

10 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
sakın ggıtmeyın hayal kırıklıgına ugradım taxı serılerılerıne yakısmayan bır fılm bosuna zaman kaybı
hakan07
hakan07

3 Haziran 2007 tarihinde eklendi
filme bugün gittim ve aradığımı bulamadım taksi serisinde araba ön plandaydı ama bunda araba nerdeyse yok gibi bi iki sahne dışında biraz komedi tarafına geçmiş 10/4 bence
atilgan-han
atilgan-han

2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence iyi zaman geçirebilecek bir film.gayet hoş yani
erdem-gokhan
erdem-gokhan

31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
İnşallah filmin son serisi olur iğrenç bir film zaman harcamaya değmez filmi komik yapma uğuna çok kötü bir hale sokmuslar..İlk filmdeki o aksiyon ve danielin muhteşem arabası ve o arabayı kullanışından hiç bir eser yok.Sırf seriye devam ettik demek ve maddi kazanç sağlamak için yapılmıs bir film
hitchhiker55
hitchhiker55

27 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
İzlediğim en kötü Taxi filmi bence..kovalamaca sansesi yok..Danıel’ın arabasının o guzel hareketlerını pek goremıyoruz.Sadece fimin basında Cisse’yı maca yetiştırmeye calısıyorlar hepsı bu..Ama yıne de eglenceli komık bır film..
Entel adam
Entel adam

25 Haziran 2013 tarihinde eklendi
Boş espriler..Boş karakterler..Boş bir film. Bu seri hala nasıl devam ediyor anlamıyorum sinema faciası.