Taksi 4

çok iyi vsssssüüüüüpper
cidocego
cidocego

7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşlar haklı. Filmin ilk haliyle neredeyse hiç alakası yok. İlk filmde akıcı kovalamaca sahneleri ve araba ile sürücüsünün ve polis arkadaşının maceraları vardı. Bu filmde sıradan iki Fransız ailesi ve günlük yaşamları vardı sanki. Bir iki sahnesi dışında çok sıradan bir taxi filmi olmuş
cdemirc
cdemirc

7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
film baştan sona berbat.araba,hız sahnesi neredeyse hiç yok.zaten şu fransızlar bütün filmlerde hızlı konuşuyor gıcık kapıyorum.BerBaT.sadece sonundaki müzik güzel...sinemada çalışıyom her çıkan berbat diyor film için..
aliaffan
aliaffan

17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bilemiyorum tam olarak ama birimci filimden sonra gereginden fazla abartılı isler yaptıktan sonra dörtüncü filimde daha güzel abartısız bir gercekcilik bekliyorumm. yani kus gibi kanatlanip ucmayan arabalar gercek performans sahibi arabalar yani kısacasıı arabalar iman gucuyle gitmesin :D:D
veli-donmez
veli-donmez

27 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
serinin gerçekten en kötü filminden biri çünkü doğru düzgün taxi gözükmüyor bile filmde, çekilme amacı başka olsa gerek
semetic
semetic

9 Haziran 2007 tarihinde eklendi
ilk bölümünün son yarısı biraz durgun onun haricinde son derece mükemmel bir film ve çok akıcı zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım
Ercüment Laleli
Ercüment Laleli

1 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bu filmin nesi 7.7 almış anlamıyorum 10/3 o da emeğe...
ivo-17-ibo
ivo-17-ibo

15 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence gayet güzel ve eğlenceli bir flim olmuş
kadirguzell
kadirguzell