Filmi beğenmedim.Adı Taksi 4 ama sadece Cisseyi taşımak için kullanılıyor başka yok.İlk filmdeki kovalamaca sahnelerinin yarısını geçtim, çeyreğini dahi bulamadım.Sadece çene var, aksiyon da yok denecek kadar az. Boşu boşuna vakit kaybettim.Tavsiye etmiyorum, kaybedecek boş vaktiniz var ise M.Ali ERBİLin yüz yılın en kötü filmleri sıralamasına girmiş filmlerini izleyerek geçirin daha iyi
'Taxi' denilince akla ilk olarak Danielin o müthiş araba sürme sahneleri geliyor.Ama bu filme baktığımızda sadece bir kere böyle bir sahne izliyebilirsiniz fakat oda kısa bir süreliğine...Film sürekli karşılıklı konuşmalar üzerine yapılmış.Bazen insanı acayip sıkıyor.Ama şunu söylemeliyimki filmde 2-3 sahneye güldüm yalan yok.Kısaca film benden sadece 1/10 puan alabildi...
İnşallah filmin son serisi olur iğrenç bir film zaman harcamaya değmez filmi komik yapma uğuna çok kötü bir hale sokmuslar..İlk filmdeki o aksiyon ve danielin muhteşem arabası ve o arabayı kullanışından hiç bir eser yok.Sırf seriye devam ettik demek ve maddi kazanç sağlamak için yapılmıs bir film
İzlediğim en kötü Taxi filmi bence..kovalamaca sansesi yok..Danıel’ın arabasının o guzel hareketlerını pek goremıyoruz.Sadece fimin basında Cisse’yı maca yetiştırmeye calısıyorlar hepsı bu..Ama yıne de eglenceli komık bır film..
Bu film Beyazperde' de nasıl 7.1 puan alır anlamış değilim. Filmin yarısından itibaren bitsede kalksak havasına girdiğimiz ve devam filmleri içinde en büyük hayal kırıklığı yaratacak filmlerden biri bence...
arabalrın caddeler fink attığını görmek için giden arkadaslara söylüyorum biraz hayal kırıklığına uğrayacaksınız çünkü ben biraz uğradım biraz komedi tarznda olmş,yinede izlenir
Film o kadar aptalca ki sonuna kadar zor dayandım.( o da belki bi taksi sahnesi daha vardır umuduyla). İzlemeyen varsa hiç gerek yok izlemeyin! Nasıl bu kadar aptal bir espri anlayışı olabilir anlayamıyorum.