Filmin bazı yerlerinde güldüm baya ama onun dşında muhteşem bir konuya sahip yada konusu çok iyi işlenmiş bir film değildi..Çok saçma yanlarıdaa vardı bu yüzden bence ehh..
taksi serisini izlemedim... sadece bu son filmi izledim... Bu seri bana böle anlatılmamıştı.. etkileyici araba sahneleri anlatılmıştı.. Ama ben göremedim!.. Fazla yorumada gerek yok.. aslında 1 veya 2 vermem lazımdı bu yüzden. Çünkü insan beklediğini bulamıyor ve konuşmalardan,lafsata dolu sahnelerden sıkılıyor... Ama düşündüm ki bu filmi taksi serisinin son filmi olarak değilde sadece başka bir film gibi değerlendirirsem ite kaka 10 üzerinden 5 verebilirim... ;)
filme bugün gittim ve aradığımı bulamadım taksi serisinde araba ön plandaydı ama bunda araba nerdeyse yok gibi bi iki sahne dışında biraz komedi tarafına geçmiş 10/4 bence
ortalama çok iyi bir film değil vasat komedi materyalleri yeterli değil araçla yapılan aksiyon sahneleride yeterli değil . komiser biraz sıyrılan bir tip alt yazı ile fransızca ancak o zaman daha eğlenceli oluyor .