Şimdi Ya da Asla
4,4

serhan-kilicak
serhan-kilicak

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Muhteşem 2 oyuncu,acaba ben bu duruma düşseydim ne yapardım düşüncesini size veren,süper bir film.
ogzhn-92
ogzhn-92

5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çook güzel bi filmdi filmi sinemada izleme fırsatını bulmuşken bu fırsatı kaçırmayın...
alper-cetintas
alper-cetintas

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
orjinal bi drama filmi Konusu, oyunculukları, görüntüleri gerçekten iyi... Küçük bi eksik: soundtrack(:
cerenarac
cerenarac

19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
hayatın küçümsenmeyecek kadar kısa olduğunu ve onu dolu dolu yaşamamız gerektiğini anlatan bir film.Herkese tavsiye ederim.Gerçekten harikaydı..
vacheron88
vacheron88

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Morgan Freeman ı hep soğuk adam rollerinde gördüğüm için mi bilmiyorum pek beğenmezdim. Filmin konusuna baktığımda gerçekten izlenmeye değer bir film olduğunu gördüm Morgan Freeman a rağmen izledim film yine mükemmel bir film değil ama konusunun hakkını yeterince vermiş. Jack N. için hiç bişey söylemeye gerek yok zaten oyunculuk 10 numara.. Gidilmesi tavsiye edilir
laswelll
laswelll

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
son zamanlarda ızledıgım ve ılk beşime gıren kesınlıkle seyredılmesı gereken tam bır komedı dram.jack nıcholson ve morgan freeman'ın ust duzey oyunculuklarıyla zaten orjınal olan konuya tat kattıgı.zekıce esprılerın yanı sıra duygu yuklu sahnelerınde bulundugu yenı bır hayat felsefesı yaratacak kadar ıyı ıslenmıs bır fılm.
ekonomili
ekonomili

20 Ocak 2008 tarihinde eklendi
film gerçektende çok güzel konusuyla oyuncularıyla herşeyiyle çok güzel herkesin izlemesi gerekir..
mehter-keskin
mehter-keskin

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bu liste daha iyi nasıl yerine getirilebilir ki..?? Mutlaka izlenmesi gereken bir film..!!
viselife41
viselife41

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
jack nickholson morgen fremandan mükemmel bir film.
ozlemalemdar83
ozlemalemdar83

3 Şubat 2008 tarihinde eklendi
eğlenceli,güldüren ve gözlerinizi yaşartan mükemmel bir jack nicholson ve morgan freeman filmi...hepinize gitmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz...Şimdi ya da Asla!!!
merve-bjk-mb
merve-bjk-mb

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bence bazıları filmi seyretmeden yorum yapıyo.bu film evet çok güsel değil ama bence içerik olarak değişik bir film güzel bence
frio-novia
frio-novia

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenilmesi gereken bir film.
harman35
harman35

1 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Film, sadece bu iki adam için ve de bize göstermiş oldukları görüntüler için gidilir valla.
Ayrıca mükemmel bir konuyu işlemişler; bizim "mutluluk" filmi tarzında herkese şiddetle tafsiye ederim.
cembeyge
cembeyge

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
zaten bu aktörler kötü bir filmde oynamazdı ve insanın hayatında her zaman yapmayı isteyıpte yapamadıgı seyler oldugunu anlatan,hayallerın ölmeden önce degısebılecegını gosterıyo..10 numara fılm olmus bundan 20 sene sonra bır daha ızlenır...ve o zaman hayatta yapamadıklarımın lıstesını cıkartabılırım..
koyunumm
koyunumm

28 Ocak 2008 tarihinde eklendi
filmi yeni seyrettim,inanılmaz duygusallıkta,insanı ağlatacak kadar guzel sahnelerle dolu bir film.tavsiyem herkes bir kere seyretsin bu filmi,kalbinizin yumuşadigini hissediceksiniz..