Şimdi Ya da Asla
4,4

deth-sentence
deth-sentence

6 Mart 2008 tarihinde eklendi
ben volkanıck arkadaşımın dediğini gayet iyi anladım çünkü birçok insan filmden anlamıyor güzelim şimdi ya da asla filmi dururken bu insanlar bütçesiz salakça ve saçma recep ivedik filmine gidiyor biri hayatın değerini anlatırken diğeri boş bir insanın yaşadığı işe yaramaz şeyleri anlatıyor
soya-sosu
soya-sosu

4 Mart 2008 tarihinde eklendi
hayatından son günlerinde olsa zevk almayı bilmelisin diyen harika bir film.
king-6
king-6

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
Ölmeden önce görülmesi gereken harika filmlerden biri. 10/10 ;)
ktuadem
ktuadem

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
izlenmesi gereken bir film diye düşünüyorum.bence çok güzeldi
serhan-kilicak
serhan-kilicak

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Muhteşem 2 oyuncu,acaba ben bu duruma düşseydim ne yapardım düşüncesini size veren,süper bir film.
vevcil86
vevcil86

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
insana her anını dolu dolu yaşamasını hatırlatan,filmin sonunda buruk bir his bırakan güzel bir film.seyredilmesi gerekenlerden...
ozdenaster
ozdenaster

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Süperdiii. Herkes kendisi için mutlaka bir liste yapmalı :)
sonofosiris
sonofosiris

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
hoştu...sadece sorun klasik bi sonla bitiyor olması..yani sonunu tahmin edebiliyoruz..ama genede oyunculuk için bile izlenebilir..
skykhan1907
skykhan1907

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ara sıra neşelendiğiniz,ara sıra duygulandığınız,iki tane muhteşem oyuncusuyla bu kadar film çöplüğü arasında izlenmesi gereken bir film..6/10
ozge-baday06
ozge-baday06

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle harikaydı.Sonuna kadar sıkılmadan izledim..Hayatımızda yapmak istediğimiz şeyleri ertelemememiz gerektiğini anlatan bir filmdi..Mutlaka izleyin derim;)İyi seyirler..
dinopis-2
dinopis-2

20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
yeri geldiğinde güldüren yeri geldiğinde duygulandıran ve düşündüren iki usta oyuncusuyla başarılı bir yapım. 2008'in izlenmesi gereken filmlerinden birisi.
korcane
korcane

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
sıradan bir konu fakat cok guzel işlenmiş ve muhtesem iki oyuncu ile dahada guzel olmuş film gercekten bu iki dev adam oynamasa idi bu film cok guzel gelmezdi.cok bir sey beklemeden seyredın keyif alıcagınız bir dramatik komedi.
hayalperestink
hayalperestink

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle etkileyici bir film, mukemmel ..
jemima-khan
jemima-khan

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
İnsana hayatın 1 saniyesinin bile önemini anlattı.Hayalleri ertelememeyi çünkü ölümün 6 ay ömrünüz kaldı denmesine rağmen daha erken geleceğini anlattı.Ya da yaşama sevincinin hayata döndürebileceğini..İçinizde ne varsa korkmadan yaşayın hatta korkularınızla yüzleşin dedi resmen.Duygusaldı ama komiktide...Güzel bir filmdi çekinmeden gidin bence..
baris-themoviewatcher
baris-themoviewatcher

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film gercekten izlemeye deger..ailece gidilebilecek son donemlerdeki en iyi secenek..jack nicholson yaramaz kücük cocukları andırıyor ve gercekten guldurmeyi basarıyor..