deth-sentence
6 Mart 2008 tarihinde eklendi
ben volkanıck arkadaşımın dediğini gayet iyi anladım çünkü birçok insan filmden anlamıyor güzelim şimdi ya da asla filmi dururken bu insanlar bütçesiz salakça ve saçma recep ivedik filmine gidiyor biri hayatın değerini anlatırken diğeri boş bir insanın yaşadığı işe yaramaz şeyleri anlatıyor
Kesinlikle harikaydı.Sonuna kadar sıkılmadan izledim..Hayatımızda yapmak istediğimiz şeyleri ertelemememiz gerektiğini anlatan bir filmdi..Mutlaka izleyin derim;)İyi seyirler..
yeri geldiğinde güldüren yeri geldiğinde duygulandıran ve düşündüren iki usta oyuncusuyla başarılı bir yapım. 2008'in izlenmesi gereken filmlerinden birisi.
sıradan bir konu fakat cok guzel işlenmiş ve muhtesem iki oyuncu ile dahada guzel olmuş film gercekten bu iki dev adam oynamasa idi bu film cok guzel gelmezdi.cok bir sey beklemeden seyredın keyif alıcagınız bir dramatik komedi.
İnsana hayatın 1 saniyesinin bile önemini anlattı.Hayalleri ertelememeyi çünkü ölümün 6 ay ömrünüz kaldı denmesine rağmen daha erken geleceğini anlattı.Ya da yaşama sevincinin hayata döndürebileceğini..İçinizde ne varsa korkmadan yaşayın hatta korkularınızla yüzleşin dedi resmen.Duygusaldı ama komiktide...Güzel bir filmdi çekinmeden gidin bence..
film gercekten izlemeye deger..ailece gidilebilecek son donemlerdeki en iyi secenek..jack nicholson yaramaz kücük cocukları andırıyor ve gercekten guldurmeyi basarıyor..