Şimdi Ya da Asla
4,4

demirtasgok
demirtasgok

16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
lutfen bitmesin diye izledigim tadina doyulmaz film..
karamihal
karamihal

15 Şubat 2008 tarihinde eklendi
hayatın ne kadar kıymetli olduğunu insanın illa yakın zamanda öleceğini öğrendiğinde mi anlaması gerekiyor?insanların ölüm tarihini bilmemeleri lütuf mu,yoksa siz ölüm tarihinizi bilmek ister misiniz?bu sorulara seyirciyi sıkmadan,yer yer güldürerek çok güzel yanıt veren bir film.mutlaka izleyin...
resident-heaven
resident-heaven

13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Morgan ve Jack amcalarımın elleinden öpüyorum, bu kadar güzel anlatılmazdı herhalde yaşamın özü. Sizleri en içten dileklerimle kutluyorum. Muhakkak izlenmesi gereken felsefesi olgun ve çok güçlü bir film :)
bilalkah47
bilalkah47

13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Filmlerde seçici olanlar; bu filmi mutlaka izleyin...
refsak
refsak

12 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Ben aslında kolay kolay yorum yaparak insan ları etkilemeyi ve böyle yaparak bir filme ön yargıyla yaklaştırmayı pek sevmem ama diyebilirimki bence ölmeden bu filmi izleyin.
suatakgun
suatakgun

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Jack Nicholson ve Morgon Freeman gibi iki değerli oyuncu için dahi gidilip görülmesi lazım gelen bir film. İyi Seyirler.
ozlemkaraoglan
ozlemkaraoglan

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
muhteşem bir film.çok etkileyiciydi,izlediğim en güzel filmlerden bir tanesi.kesinlikle herkese tavsiye ediyorum
ozkankaraoglan
ozkankaraoglan

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Herkesin izlemesi gereken bir film. İnsanın yarınını bilerek yaşaması böyle olmalı. Çaresi olmayan hastalıkların pencesinde olan insanların hislerini çok iyi tarif edilmiş. Bizim türk senaristlerden ve yönetmenlerden de böyle filmler bekliyoruz. Çok zor olmasa gerek.
antique
antique

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Morgan Freeman ve Jack Nicholson sevdiğim aktörlerdir, filmin konusu da güzel ancak birlikte yapmaya karar verdikleri şeyler için gerçekten zengin olmak lazım. Bu durumda para var çare var tarzı bir film olmuş, yani ben biraz daha basit şeylerin peşinden gittiklerini görmek isterdim ama filmde sanki piyangoyu kazanmış iki insan kafalarına göre dünyayı geziyorlar havası vardı.. yine de sıkılmadan izlenebilecek güzel bir film diyebilirim..
hüti
hüti

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
gerçektende çok güzel bir film olmuş.zaten üstadlara laf söyleme ihtiyacı bile hissetmiyorum oyunculuk mükemmel ve ağızda çok güzel tad bırakan hoş bir sonla finallendirilmiş..Gerçekten herkese tavsiye ederim yer yer duygulanıp yer yer yaşamın ne kadar kıymetli olduğunu anlıyorsunuz. aynı zamanda yüzünüzü çok sıcak bir gülümseme kaplıyabiliyor herkese tavsiye ederim..
vacheron88
vacheron88

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Morgan Freeman ı hep soğuk adam rollerinde gördüğüm için mi bilmiyorum pek beğenmezdim. Filmin konusuna baktığımda gerçekten izlenmeye değer bir film olduğunu gördüm Morgan Freeman a rağmen izledim film yine mükemmel bir film değil ama konusunun hakkını yeterince vermiş. Jack N. için hiç bişey söylemeye gerek yok zaten oyunculuk 10 numara.. Gidilmesi tavsiye edilir
aktas-hamit
aktas-hamit

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
şimdiden gönüllerin oscarını almış durumda.
hakkaten oyunculuklar ve senaryo süper. kesinlikle tavsiye ederim.
ayrıca herkesin kendi çapında bi bucket listi de olması gerektiğini ve hayatınızında aslında yapmak istediğiniz tek şeyin huzur,aile ve maneviyat olduğunu anlıyosunuz.
zynp932
zynp932

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bi film olmuş.yapımcıları ve oyuncuları tebik ediyorum.zaten baş rollerni Jack Nicholson ve Morgan Freeman ın onadığı bi filmden bahsediyoruz nasıl kötü olabilirdiki
Actor-Ums
Actor-Ums

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
insanların kısa zamanda istedikleri bütün çılgınlıkları, meceraları yaşayabileceğini söylüyor. kesnlikle izlenmeli ve zamanın ne kadar kıymetli olduğu bilinmeli.
mcanakman
mcanakman

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
tek kelime ile muhteşem ilk başlarda konu çok fazla çekici değil ama daha sonradan muhteşem bir konu başlıyor ikisininde birbirine yardım etmeleri rollerin yer değiştirmesi filmde çok hoşş harika bir senaryo kısaca sonuda müthişşş ;)morgan freeman varmı başka söylenecek birşey bence yok ama sizin söyliyeceğiniz birşey varsa buyrun söz sizde...