frht0702
10 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
içten,samimi,sımsıcak güzel bir hikaye...zaten jack nicolsan ve morgan freeman oynadıgı bir filmden de böyle güzel bir film beklenir...ben cok beğendim...cok güzeldi...
bu filmden birşey bulamadım diyenleri anlayamıyorum.ne arıyosunuz ki aksiyon mu?oyuncuları cıkar birsey yok filmde diyolar.e amaç ta o degil mi zaten bu oyuncularla duyguyu sizinde hissetmeniz bence harika bir filmdi hic dusunmeden arsivime bir an once edincegim filmlerin basinda
müthiş bir film herkese tavsiye ederim izlerken inanılmaz keyif aldım ve hiç bitmesin istedim oyunculuklar ise tek kelimeyle muhteşem zaten ikisi de çok uyumlular ve acayip yakışmışlar rollerine 10/9
Bu iki oyuncudan kötü bir film baklemek yanlış olurdu zaten ki bekletilerimizi de boşa çıkarmadı. Komedi ve dram birlikte işlenmiş. Çok keyif aldık. Macera kısmı biraz daha uzun tutulsa kesinlikle 10/10 diyecektim ama bu durumda benden 9/10 alıyor.
çok etkileyici bi film...oyuncular da süper olunca gercekten çok iyi bi film çıkmış ortaya...duygusallasıyosunuz kimi zaman...ama genelde mutlu hissediyosunuz...belki de film o anı yasatabildiği içindir..umarım ben de listemdeki herseyi gerceklestirebilirim:))mutlaka izleyin...
yeri geldiğinde güldüren yeri geldiğinde duygulandıran ve düşündüren iki usta oyuncusuyla başarılı bir yapım. 2008'in izlenmesi gereken filmlerinden birisi.
İnsana hayatın 1 saniyesinin bile önemini anlattı.Hayalleri ertelememeyi çünkü ölümün 6 ay ömrünüz kaldı denmesine rağmen daha erken geleceğini anlattı.Ya da yaşama sevincinin hayata döndürebileceğini..İçinizde ne varsa korkmadan yaşayın hatta korkularınızla yüzleşin dedi resmen.Duygusaldı ama komiktide...Güzel bir filmdi çekinmeden gidin bence..
oyuncular ve etkileyici performanslarıyla senaryonun kalitesi birleşince ortaya muhteşem bişey çıkmış ya uzun zamandır ben böyle bi filme hasret kalmıştım açıkçası.bence zaman geçirmek değil bazı şeyleri düşünmek ve anlamak için gidilmesi gerekir herkese kesinlikle mutlu bir şekilde ayrılacaklarını garanti edip şiddetle tavsiye ettiğim çok güzel bir film:) herkes gitsin görsün bence...