son zamanlarda ızledıgım ve ılk beşime gıren kesınlıkle seyredılmesı gereken tam bır komedı dram.jack nıcholson ve morgan freeman'ın ust duzey oyunculuklarıyla zaten orjınal olan konuya tat kattıgı.zekıce esprılerın yanı sıra duygu yuklu sahnelerınde bulundugu yenı bır hayat felsefesı yaratacak kadar ıyı ıslenmıs bır fılm.
iki kanser hastasının herşeyi bir kenara bırakıp kalan kısacık ömürlerine koca bir dünyayı sığdırmak istemeleri çok güzel bir olay. Bunun tema olarak işlenmesi çok güzel olmuş ve filmin bitişi son noktayı koymuş filme..
Filme girmem şans eseri oldu ama uzun zamandır ilk defa bu kadar keyifli bir film izledim. Hiç bir şeyi yarına bırakmamlıyız. Kısacası izlemeyenlere tavsiye ederim gerçekten tatlı gülümsetip duygulandıran bir film....
Gidin..Seyredin..Ve düşünün..Hayat gerçekten çok kısa.Peki biz nasıl değerlendiriyoruz hayatımızı'İzlenesi bir film.Oyuncular hakkında zaten yoruma gerek bile yok.Çok etkileyici!
muhteşem bi ikili muhteşem bi senaryo her insanın aklına gelen soru,öleceğinizi bilseniz ne yapardınız.ustalar oynamıs bıze ızlemek duser hemde defalarca.eger dram sevıyorsanız yada hayata bakıs acınızı deıstırcek bısı arıoyrosanız kesınlık le ızlemelısınız bu dedıklerımı aramıyosanız da ızlemelısınız :)