silendemirer
3 Şubat 2008 tarihinde eklendi
rob reiner...son zamanlarda filmleri yönetmenlerine göre puanlamayı tercih etsemde bu oyuncuların önüne geçebilecek bir yönetmen tanımıyorum. Senaryo vs..herşey tanıdık gelebilir ancak kaliteli film diyebiliriz. Keyifli..hayata dair..."tahtalıköy listesi" kaçımızın bu hazırlığa şansı olur bilinmez...iyi seyirler
Hayata farklı iki bakış açışı var ve bu iki bakış açısının buluştuğu nokta sadece ikisinin de birer insan olması yani iki bebek gibi... düşünün asıl vurgulanmak istenen düşünçelerden biride şu : Ne olursa olsun her zaman mutlu ol...
Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.Insana aldigi her gunun yasamaya deger oldugunu anlatan gosteren sahane bir film.Aldigimiz her nefesin kiymetini bilmemiz gerektigini anlatiyo
hem güldüm hem de duygulanğdım bu filmde aynı zamanda benim de öteden beri 30 yaşıma kadar yapmak istediklerim listemi de hatırlattı bana.ilham verici ve hoş bir iz bırakan izleyenleri menun edecek çok güzel bir film..
zaten bu aktörler kötü bir filmde oynamazdı ve insanın hayatında her zaman yapmayı isteyıpte yapamadıgı seyler oldugunu anlatan,hayallerın ölmeden önce degısebılecegını gosterıyo..10 numara fılm olmus bundan 20 sene sonra bır daha ızlenır...ve o zaman hayatta yapamadıklarımın lıstesını cıkartabılırım..
filmi yeni seyrettim,inanılmaz duygusallıkta,insanı ağlatacak kadar guzel sahnelerle dolu bir film.tavsiyem herkes bir kere seyretsin bu filmi,kalbinizin yumuşadigini hissediceksiniz..
sadece ölüm mü yaptırabilir insana yapamadıklarını?? bence sürekli hayatı erteleyen insanların izlemesi gereken bir film ama çok da gösterişli bi film deil..
Nicholsan ve Freeman gibi ustaları aynı filmde görmek büyük bir şans..ancak daha iyi bir konuyla çok daha iyi bir film çıkartılabilirdi, bu bakımdan yazık olmuş diye düşünüyorum. Filme komediden çok dram hakim olduğundan bu tarz film izlemeyi tercih edenlere tavsiye ederim.