Şimdi Ya da Asla
4,4

angelusra-b
angelusra-b

27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filme sinemada gitmeyi cok istemiştim ama zaman uymadgı ve arkadaşımın istemedigi icin gidememiştim cok ama cok izlemek istiyordum ve sonunda dün izledim tahmin ettigimden kat ve kat daha güzel süper bir film zaten iki muhteşem ustada filme öle güzel bi tat katmışki..fazla uzattım galiba nese sonuc olarak işte film budur izlemeyen hata yapar..
dolunay946
dolunay946

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
mutlaka izlenmesi gereken bir film diye düşünüyorum.ertelemeden hayatı yaşamanın zewkini gösteren,zaman zaman güldüren,yeri geldiğinde duygulandıran arşivime kattığım bir film.müthiş performanslarıyla jack nicholson ve morgan freeman yine harikalar yaratmışlar...
Actor-Ums
Actor-Ums

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
insanların kısa zamanda istedikleri bütün çılgınlıkları, meceraları yaşayabileceğini söylüyor. kesnlikle izlenmeli ve zamanın ne kadar kıymetli olduğu bilinmeli.
DarkAngel2
DarkAngel2

19 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Konu şahane,ustalar şahane,film şahane...
ozlemkaraoglan
ozlemkaraoglan

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
muhteşem bir film.çok etkileyiciydi,izlediğim en güzel filmlerden bir tanesi.kesinlikle herkese tavsiye ediyorum
Duygu Çoban
Duygu Çoban

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
Hayatın içinden bir film gerçekten izlenesi
kimlik-t
kimlik-t

30 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bir filmdi.iki başrol oyuncusuda süperdi.kosusu şuan gösterimdeki filmlere göre daha hayatın içinden.herşey daha gerçek.izledikten sonra etkisinden kurtulamıyorsunuz.özellikle filmin sonu finali çok hoştu.tekrar izleyebilirim.10/10
 james007
james007

15 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Sanırım bu filmi bu ıkı guclu aktorun dısında baskaları oynasaydı herkese oldukca sıkıcı ve yavan gelırdı. ancak sıkı bır dostluk fılmı, ustelık her ıkısıde bır cok degerlerde uc noktalarda olmalarına karsın. sıyah ve de beyaz gıbı.
Furkan Y.
Furkan Y.

28 Kasım 2014 tarihinde eklendi
2 büyük oyuncu var filmde ve ikiside harika oyunculuk sergilemişler. Jack Nicholson resmen döktürmüş. Hayatı ne kadar boş yaşadığınızı anlıyorsunuz. Filmde güzel olmayan hiç birşey yok. Film o kadar çabuk bitiyor gibi hissettirdi ki keşke 1 saat daha sürseydi diyorum. Güzel esprileri olan bir dram türü olmuş. Beğenmemek çok çok zor.
Jet-Li-2
Jet-Li-2

24 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
İzlenmeye değer onda şüphe yok..Ama iki ustadan daha sarıcı daha içine alıcı filmler beklio insan..Şahsi fikrim bu filmi izlerken insanların çoğu sıkılmıştır we yine şahsi fikrim son sahnelerini izleyen çoğu insan tahmin etmiştir..Ama yinede guzel bi senaryo we güzel bi film 8
sunk-galleon
sunk-galleon

1 Kasım 2009 tarihinde eklendi
2 büyük usatanın başrollerini paylaştığı bu film insanı gerçekten hayata bağlıyor. Çok başarılı, eğlenceli bir film. Kesinlikle izlerken zaman su gibi akıyor, mutlaka izlenmeli. 9/10
aridotakufirinkato
aridotakufirinkato

17 Mart 2008 tarihinde eklendi
haytta neyin daha önemli olduğunu gösteren güzel bi film...izlenmeli...
zynp932
zynp932

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bi film olmuş.yapımcıları ve oyuncuları tebik ediyorum.zaten baş rollerni Jack Nicholson ve Morgan Freeman ın onadığı bi filmden bahsediyoruz nasıl kötü olabilirdiki
cs-shady
cs-shady

13 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Harikulade bir film. Oyunculuk konusunda yorum yapmaya gerek bile yok. Bu filmden alınacak çok şey var. Herkeze tavsiye ederim.
nilelune
nilelune

13 Ekim 2010 tarihinde eklendi
hayata dair izlenmeye değer bir film.hem güldürüp hem düşündüren cinsten...her türden film severin beğeneceği bir yapım.