şimdiden gönüllerin oscarını almış durumda. hakkaten oyunculuklar ve senaryo süper. kesinlikle tavsiye ederim. ayrıca herkesin kendi çapında bi bucket listi de olması gerektiğini ve hayatınızında aslında yapmak istediğiniz tek şeyin huzur,aile ve maneviyat olduğunu anlıyosunuz.
Ben bugün gittim filme ve çok etkilendim.Hayatın tadını çıkarmak lazım doyasıya.Geriye baktığımızda ah şunu da yapsaydım keşke dememek lazım.Çok duygulandığım anlar da oldu.Çok güldüğüm anlar da oldu.Tebrikler Freeman ve Nicholdon.
Morgan Freeman ı hep soğuk adam rollerinde gördüğüm için mi bilmiyorum pek beğenmezdim. Filmin konusuna baktığımda gerçekten izlenmeye değer bir film olduğunu gördüm Morgan Freeman a rağmen izledim film yine mükemmel bir film değil ama konusunun hakkını yeterince vermiş. Jack N. için hiç bişey söylemeye gerek yok zaten oyunculuk 10 numara.. Gidilmesi tavsiye edilir
eğlenceli,güldüren ve gözlerinizi yaşartan mükemmel bir jack nicholson ve morgan freeman filmi...hepinize gitmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz...Şimdi ya da Asla!!!
Film, sadece bu iki adam için ve de bize göstermiş oldukları görüntüler için gidilir valla. Ayrıca mükemmel bir konuyu işlemişler; bizim "mutluluk" filmi tarzında herkese şiddetle tafsiye ederim.