Şimdi Ya da Asla
4,4

Buster-2
Buster-2

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Daywalker, Ben de Çok şaşırdım! Filmin Puanı 8.7 iken Nasıl 7.9,8 e Düştü ?????
nightwolf6407
nightwolf6407

7 Eylül 2008 tarihinde eklendi
filmi sinemada izlemiştim iki usta aktörden bir başyapıt...
sporumu-seveyim
sporumu-seveyim

29 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Hayat her zaman beklediği günleri yaşatmayabiliyor insana.. işte ondandır ki sana uyduramadığın hayatı askıya alıp hayatı kendine uydurmalısın.. işte bu film bu düşüncenin ta kendisi..oyuncu kalitesi ile ayrı bir tat veren film çoğu zaman dokunaklı anlar yaşatsa da hayatın gerçeklerini ve gerçeklerimiz yaptığımız unutulmaz hayatımızın gözden geçirilmesi gerektiğini vurgular tarzda güzel bir ders veriyor..
cansu-ada
cansu-ada

13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
oyuncular ve etkileyici performanslarıyla senaryonun kalitesi birleşince ortaya muhteşem bişey çıkmış ya uzun zamandır ben böyle bi filme hasret kalmıştım açıkçası.bence zaman geçirmek değil bazı şeyleri düşünmek ve anlamak için gidilmesi gerekir herkese kesinlikle mutlu bir şekilde ayrılacaklarını garanti edip şiddetle tavsiye ettiğim çok güzel bir film:) herkes gitsin görsün bence...
ozgem3535
ozgem3535

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

2 Şubat 2008 tarihinde eklendi
muhteşem bir film bence zaten bu oyuncularla filmin etkileyici olmaması beklenemez zaten
herkesin gitmesini kesinlikle tavsiye ederim.komediyle dram birlikte bu kadar iyi işlenemez...
solari007
solari007

14 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bence 2007nin en iyi filmlerinden biri. cok guzel ve içten oyunculuklar zaten mukemmel Jack Nicholson harika bir oyuncu her rol yakısıyor ona... Dünyanın en güzel kızını öp maddesi harikaydı :D
burakcarkci
burakcarkci

8 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Yalnz izlemenizi neririm yoksa herkesin nnde alamanz gerekebilir.ahsen sonlara doru kendimi tutamadm. ok etkileyici bir filmdi.
thistory
thistory

22 Mart 2009 tarihinde eklendi
İki dev ismi buluşturan harika bir film. Oyunculuklar için söylenecek bir şeyin olmadığı kesin. Filmin konusu harika, verdiği mesajlar harika. İzlemeden geçmeyin ! 10/10
batinakbas
batinakbas

13 Ocak 2009 tarihinde eklendi
jack nicholson da morgan freeman da bir harika mutlaka izlenmesi gereken bir film
halitcaglar
halitcaglar

20 Ocak 2008 tarihinde eklendi
morgan freeman tıpkı shawshank redemption’daki gibi o süper sesiyle filme hayat veriyor. jack nicholson ın oyunculuğuna diyecek söz bulamıyorum..son sahnesinde ağlamamak mümkün değil! tek cümleyle yorumlamak gerekirse : oscarlık bir baş yapıt!
cupid27
cupid27

11 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Bu iki oyuncudan kötü bir film baklemek yanlış olurdu zaten ki bekletilerimizi de boşa çıkarmadı. Komedi ve dram birlikte işlenmiş. Çok keyif aldık. Macera kısmı biraz daha uzun tutulsa kesinlikle 10/10 diyecektim ama bu durumda benden 9/10 alıyor.
etna-m
etna-m

2 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ilk başta sıradan bi film diye izlemeye başlıyorsunuz ama birden bütün düşünceleriniz değişiyor ve "çok geç kalmadık değil mi yaşamak için?" diyorsunuz. muhteşem bir film..
burcu-sozay
burcu-sozay

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
iki kanser hastasının herşeyi bir kenara bırakıp kalan kısacık ömürlerine koca bir dünyayı sığdırmak istemeleri çok güzel bir olay. Bunun tema olarak işlenmesi çok güzel olmuş ve filmin bitişi son noktayı koymuş filme..
king-6
king-6

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
Ölmeden önce görülmesi gereken harika filmlerden biri. 10/10 ;)
hollywood29
hollywood29

3 Eylül 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bir film, yapılan yorumları ve verilen puanları kesinlikle hak ediyor... hem güldüren hem düşündüren sonu itibariyle de duygulandıran bir film... keşke böyle güzel filmler çoğalsa da ayırdığımız vakitler boşa gitmese...