Şimdi Ya da Asla
4,4

predatory81
predatory81

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Filme girmem şans eseri oldu ama uzun zamandır ilk defa bu kadar keyifli bir film izledim. Hiç bir şeyi yarına bırakmamlıyız. Kısacası izlemeyenlere tavsiye ederim gerçekten tatlı gülümsetip duygulandıran bir film....
Dinçer A.
Dinçer A.

15 Aralık 2014 tarihinde eklendi
Şimdi Ya Da Asla, beni derinden ekileyen filmlerden biri oldu. Bazı sahnelerinde duygulandım, bazılarında ise yüzümde hafif bir gülümseme oluştu. Açıkçası bu filmi bu zamana kadar neden izlemedim bilmiyorum. Ancak filmdeki oyunculuk ve senaryo birleşince ortaya benim ilk beşe koyabileceğim bir film çıkmış. İzlediğiniz zaman asla pişman olmayacağınız ve hafif duygusalsanız gözlerinizin dolacağı bir film olmuş.
cangunerhan
cangunerhan

28 Kasım 2008 tarihinde eklendi
herkesin izlemesi gereken bir film.bu filmden sonra hayatınız değişebilir...
berkyetiz
berkyetiz

1 Şubat 2008 tarihinde eklendi
mükemmel ötesi birşey.filmin sonunda ailecek ağladık.tabi çok güldüğümüz yerler de oldu.kesinlikle bu filme gidin.emin olun pişman olmazsınız.oyuncular o kadar iyi oynuyorlar ki kendinizi filmin içinde gibi hissediyorsunuz.kaçırmayın derim.
enzoburito
enzoburito

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Gerek senaryodaki akicilik gerek oyunculuk gerekse konusuyla son zamanlarin en iyi filmi herkesin gormesi gerek.kult filmler arasina girecek mutlaka
ygmrblt
ygmrblt

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
gercekten de süper bir filmdi. bir konu bu kadar iyi anlatılabilir ve bu kadar iyi oynanabilir.
tebrik ediyorum ve ayakta alkışlıyorum.
metehan-koca
metehan-koca

10 Ekim 2008 tarihinde eklendi
mükemmel ve sıkıclıgın yanına bile uğramadığı harika bir film
daren-2
daren-2

12 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
hayatim boyunca izlediğim en harika duygusal komedi bi yandan göz yaşlarimi silerken bi yan dan gülebildim bu filmin hayatima yön vereceğini düşünüyorum herkesin izlemesi gerektiren bir film 10/10
harbi-ist86
harbi-ist86

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
süper bir film kesnlikle izlenmeli hiç pişman olmazsınız.kısacası adamlar biliyorlar nasıl film yapılacağını:)
hayalperestink
hayalperestink

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle etkileyici bir film, mukemmel ..
ogzhn-92
ogzhn-92

5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çook güzel bi filmdi filmi sinemada izleme fırsatını bulmuşken bu fırsatı kaçırmayın...
laswelll
laswelll

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
son zamanlarda ızledıgım ve ılk beşime gıren kesınlıkle seyredılmesı gereken tam bır komedı dram.jack nıcholson ve morgan freeman'ın ust duzey oyunculuklarıyla zaten orjınal olan konuya tat kattıgı.zekıce esprılerın yanı sıra duygu yuklu sahnelerınde bulundugu yenı bır hayat felsefesı yaratacak kadar ıyı ıslenmıs bır fılm.
mehter-keskin
mehter-keskin

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bu liste daha iyi nasıl yerine getirilebilir ki..?? Mutlaka izlenmesi gereken bir film..!!
frio-novia
frio-novia

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenilmesi gereken bir film.
ecenaz168
ecenaz168

14 Şubat 2008 tarihinde eklendi
gerçekten çok bir harika bir film.ama ailecek gidilebillir bence..çok eğlenceli bir film değil..insanı ağlatıyor..