Şimdi Ya da Asla
4,4

pengux
pengux

15 Mart 2008 tarihinde eklendi
izlenmeye kesinlikle değer bir film herzamanki gibi iki dev sanatçı oyunculuklarını konuşturuyor
ummagumma-2
ummagumma-2

16 Mart 2008 tarihinde eklendi
oldukça sade ama hoş bir film. tabi bunda oyuncuların payı çok büyük. böyle bir konu daha iyi işlenemezdi herhalde. kesinlikle izlenmeli.
cupid27
cupid27

11 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Bu iki oyuncudan kötü bir film baklemek yanlış olurdu zaten ki bekletilerimizi de boşa çıkarmadı. Komedi ve dram birlikte işlenmiş. Çok keyif aldık. Macera kısmı biraz daha uzun tutulsa kesinlikle 10/10 diyecektim ama bu durumda benden 9/10 alıyor.
iceman190587
iceman190587

12 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en güzel film.Bazı filmleri sevende olur sevmeyende ama bu film herkese hitap eden kaliteli bir film.
sinemasever2008
sinemasever2008

3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
izlemeye değer bir film.konuda oyuncularda cok iyi herkese tavsiye ederim.
mfreeson
mfreeson

10 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
jack nicholson ve morgan freeman gibi usta oyuncuların içinde olduğu bir film, beklentilerin de üstesinde .. (carterın son ayları benim en iyi aylarımdı) zaten mükemmelliğini ortaya koyuyor..

bu film için söylenebilecek bi çok söz var aslında ama söyleyebileceğim tek şey hayatımı değiştirdiği ve beni hiç bi filmin etkileyemediği kadar etkilediğidir.. film tek kelimeyle muhteşem, ayakta alkışlanır , bence herkes ömründe bi defa bile olsa bu filmi izlemelidr.. filmde kendinizden bişeyler bulacaksınız kesinlikle

100/10
daren-2
daren-2

12 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
hayatim boyunca izlediğim en harika duygusal komedi bi yandan göz yaşlarimi silerken bi yan dan gülebildim bu filmin hayatima yön vereceğini düşünüyorum herkesin izlemesi gerektiren bir film 10/10
pislick07kaan
pislick07kaan

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
son derece zevkli ve anlamlı bi film. 2 usta bi araya gelip harikalar yaratmış. bu adamın hikaye anlatma sanatına hastayımm...
morgan freeman dan bahsediyorum:)
seanpsulzll
seanpsulzll

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle harika bir filmdi!!
neden sinemada gitmedim diye soruyorum kendime
morgan freeman çok çok çoookk iyiydi.çok beğendim filmi.aslında konu basit bir konu.klasik türk filmlerindeki gibi son 6 ayın kalır son günlerini çılgınlıkla geçirirsin.tamam bu bölüm klasikti fakat ikisi de öleceğini öğrendiklerinde birbirlerine bakışları çok anlamlıydı!beni ağlattı şahsen.hastanede öleceklerini bildikleri halde espri yapıp gülmeyi becerebilen insanlardı ve bu benim hayatıma çok şey kattı eminim size de katmıştır ya da katacaktır..
izlemek isteyenler tereddüt etmesin çok iyi bir film!
cerenarac
cerenarac

19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
hayatın küçümsenmeyecek kadar kısa olduğunu ve onu dolu dolu yaşamamız gerektiğini anlatan bir film.Herkese tavsiye ederim.Gerçekten harikaydı..
berk0589
berk0589

5 Eylül 2008 tarihinde eklendi
başroldekileri gördükten sonra zaten bu film harikadır dedim ve aynen öyle çıktı tek kelime muhteşemm...
filmdenanlar
filmdenanlar

13 Eylül 2008 tarihinde eklendi
gerçekten son zamanlarda izlediğim en iyi film.izlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim.
dilek-inan
dilek-inan

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Tek kelime "HARİKA" bir film. Bittiğinde gözyaşlarımı tutamadım. Herkes izlemeli.
metehan-koca
metehan-koca

10 Ekim 2008 tarihinde eklendi
mükemmel ve sıkıclıgın yanına bile uğramadığı harika bir film
cangunerhan
cangunerhan

28 Kasım 2008 tarihinde eklendi
herkesin izlemesi gereken bir film.bu filmden sonra hayatınız değişebilir...