Bence senenin en iyi filmlerindendir. Herkes komedi diye filmi ciddiye almıyor ama bence komedi tarzında olmasına karşı hayatınızda çok güzel dersler çıkartabilceğiniz bir film. Özellikle Jack Nicholsonının performansı izlenmeli.
İzlenmeye değer onda şüphe yok..Ama iki ustadan daha sarıcı daha içine alıcı filmler beklio insan..Şahsi fikrim bu filmi izlerken insanların çoğu sıkılmıştır we yine şahsi fikrim son sahnelerini izleyen çoğu insan tahmin etmiştir..Ama yinede guzel bi senaryo we güzel bi film 8
filme sinemada gitmeyi cok istemiştim ama zaman uymadgı ve arkadaşımın istemedigi icin gidememiştim cok ama cok izlemek istiyordum ve sonunda dün izledim tahmin ettigimden kat ve kat daha güzel süper bir film zaten iki muhteşem ustada filme öle güzel bi tat katmışki..fazla uzattım galiba nese sonuc olarak işte film budur izlemeyen hata yapar..
hayata bağlayan, umut veren sıcacık bir film.. her ne şartta olursa olsun insanın mutlaka yine yaşaması gerekenler olduğunu anlatan harika bir film.. izlenesi.. 8/10
muhteşem bir film bence zaten bu oyuncularla filmin etkileyici olmaması beklenemez zaten herkesin gitmesini kesinlikle tavsiye ederim.komediyle dram birlikte bu kadar iyi işlenemez...
film güzel.. ama ne yönden? bence filmin verdiği mesaja bakmak lazım..bu film "hayattan zevk al" mesajı veriyor..halbuki şu anki hayatımız "gerçek ve ebedi hayatımız" dan önceki geçici bir hayat..filme baktığımızda Nicholson ve Freeman kumar oynuyorlar, Nicholson zina yapıyor ve buna "hayatın ilacı" diyor..bu mu yani dünyadan zevk almak?yani bence izledikten sonra film hakkında etraflıca düşünmek lazım..duygusal olarak etkilenip filme "10" numara vermek veya "süper film, harika film" gibi yorumlar yazmak mantıksız geliyor..
oyuncular ve etkileyici performanslarıyla senaryonun kalitesi birleşince ortaya muhteşem bişey çıkmış ya uzun zamandır ben böyle bi filme hasret kalmıştım açıkçası.bence zaman geçirmek değil bazı şeyleri düşünmek ve anlamak için gidilmesi gerekir herkese kesinlikle mutlu bir şekilde ayrılacaklarını garanti edip şiddetle tavsiye ettiğim çok güzel bir film:) herkes gitsin görsün bence...
film izlenebilir, ama insanları yanlış izlenimlere sürüklüyor bence... filmdeki jackin karakteri tamamen insanlara kötülük etmeye ve hüküm sürmeye bulanmış bir kişilik ama ne alakaysa kusursuz şekilde çizilmiş. öyleki bir insanı öldürtmesi bile olağan bir şekilde anlatılmış... bunlarda hayatın içinde olan ama normal olmayan şeyler..