Gerçekten çok güzel bir film izledim son zamanlarda izlediğim en güzel ve en samimi filmlerden biriydi dedelerimiz morgan ve jack torunlarına yani bizlere sinemasever torunlarına güzel bir miras daha bırakıyorlar müthişler...
gerçekten çok güzel bir filmdi.iki başrol oyuncusuda süperdi.kosusu şuan gösterimdeki filmlere göre daha hayatın içinden.herşey daha gerçek.izledikten sonra etkisinden kurtulamıyorsunuz.özellikle filmin sonu finali çok hoştu.tekrar izleyebilirim.10/10
al pacinoyu robert de niroyu yere göğe sığdaramayan arkadaşlar jack nicholsunu kaç kere izlediniz acaba süper bir filmdi ve süper iki oyuncuyu izlemekde bir o kadar keyifliydi dostluk adına güzel bir film...
2 büyük usatanın başrollerini paylaştığı bu film insanı gerçekten hayata bağlıyor. Çok başarılı, eğlenceli bir film. Kesinlikle izlerken zaman su gibi akıyor, mutlaka izlenmeli. 9/10
Hayat her zaman beklediği günleri yaşatmayabiliyor insana.. işte ondandır ki sana uyduramadığın hayatı askıya alıp hayatı kendine uydurmalısın.. işte bu film bu düşüncenin ta kendisi..oyuncu kalitesi ile ayrı bir tat veren film çoğu zaman dokunaklı anlar yaşatsa da hayatın gerçeklerini ve gerçeklerimiz yaptığımız unutulmaz hayatımızın gözden geçirilmesi gerektiğini vurgular tarzda güzel bir ders veriyor..
Filmi yeni bitirdim ve inanın iki usta oyuncunun ortaya koydukları performansa hayran kaldım.Muhteşem bir senaryo.Ağlamaktan gözlerim şişmiş olmasına rağmen,gördüğüm en iyi sonlardan biriydi.Teşekkürler Freeman ve Nicholson.
Film, sadece bu iki adam için ve de bize göstermiş oldukları görüntüler için gidilir valla. Ayrıca mükemmel bir konuyu işlemişler; bizim "mutluluk" filmi tarzında herkese şiddetle tafsiye ederim.