İki usta oyuncunun yeteneklerini sergilediği duygusal yönü güçlü iyi bir film.. Hayatın değerini anlatan, yaşamın dolu dolu yaşanması gerektiğini vurgulayan bir dram. Herkesin sıkılmadan seyredebileceği ve özellikle sonunda duygulanabileceği iyi bir seyirlik..
Yer yer komik, yer yer hüzünlü, muhteşem bir film olmuş. .Hayatınıza dair dersler çıkarabileceğiniz ve her şeyin ne kadar boş olduğunu suratınıza çarpan bir film. Zaten başrol oyuncularından da filmin ne kadar iyi olduğunu tahmin edebilirsiniz. Hala izlemediyseniz daha fazla vakit kaybetmeyin derim.
bence 2007nin en iyi filmlerinden biri. cok guzel ve içten oyunculuklar zaten mukemmel Jack Nicholson harika bir oyuncu her rol yakısıyor ona... Dünyanın en güzel kızını öp maddesi harikaydı :D
İki dev ismi buluşturan harika bir film. Oyunculuklar için söylenecek bir şeyin olmadığı kesin. Filmin konusu harika, verdiği mesajlar harika. İzlemeden geçmeyin ! 10/10
2 büyük usatanın başrollerini paylaştığı bu film insanı gerçekten hayata bağlıyor. Çok başarılı, eğlenceli bir film. Kesinlikle izlerken zaman su gibi akıyor, mutlaka izlenmeli. 9/10
ben filmi izlemedim ama bir kaç güne izlicem aklıma takılan bir soru var simdi daha düne kadar filmin puanı 8.7 iken 1 gün sonra bakıyorum notu 7.9 olmuş bu nasıl olmuş olabilir oy verenlerin sürekli düşük not vermesi gerekir ki öyle bile zor üstelik film hakkında tek kötü yorum duymadım daha