Akıllı Ol
3,6

turan
turan

23 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Komik ama daha aksiyon beklerdim fragmanları çok hoştu.
rudeonerudeone
rudeonerudeone

5 Nisan 2009 tarihinde eklendi
kaliteli ve sevdiğim isimleri barındırması filmi beğenmemde büyük bir etkiye sahip,hikaye ve olaylar aynı olsa bile başkaları oynasaydı o karakterleri sanırım bu kadar hoşuma gitmezdi.bir süre sonra unutabileceğiniz bir film,fakat kesinlikle izlerken sizi eğlendiriyor,sinemaya çok büyük yenilikler getirmemesine rağmen,güzel bir ajanlık parodisi,rahatlıkla izlenebilir.hathaway ve carrellın perde uyumu gerçekten harika.
beck31
beck31

13 Eylül 2008 tarihinde eklendi
filmi bugün izledim. aksiyon ve komedi birleşince ne olması gerekiyorsa hepsi filmde mevcuttu. gerilimli bir şekilde baş aktör ve aktrise ne olacak diye beklemedim film boyunca, bazı sahnelerde de kahkalarla gülmekten geri kalmadım. steve carellin oyunculuğunu çok beğendim, tam olarak şöyle bir tipti filmde; zeki, biraz şanssız biraz da şaşkın bir ajan. anne hathaway ise zeki ve çekici bir ajan olarak gerçekten çok hoştu. günlük dertlerden uzaklaşmak ve kafa dağıtmak için biraz eğlenmek isterseniz 110 dakikanızı bu filme ayırın, pişman olmazsınız.10/9
ozzy-badd
ozzy-badd

25 Şubat 2010 tarihinde eklendi
bence siüper film...anne hathaway bence müthiş bir oyuncu ve burdada üzelliğini ön planda tutsada iyi bir performans sergilemiş...steve carrel adamım yha yine hiç mi hiç abrtıdan uzak bi şeklide güldürmeyi başarmış...özellikle karşılıklı dans ettikeri sahne müthişti izlenebilir ben 8 berdim....
Ceren S.
Ceren S.

1 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Komik bir filmdi çünkü çok şey beklemeden gittim.. Gitmediğiniz takdirde birşey kaybetmeyeceğiniz bir film.. Çünkü o an gülüyorsunuz ve bitiyor akıllarda kalacak bir film değil..
1983gs
1983gs

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
fena değil güzel bir film izleyin bence...
nuray-eylul
nuray-eylul

1 Eylül 2008 tarihinde eklendi
oldukça eğlenceli bir film, Steve Carell çok iyi... biraz dinlenmek ve eğlenmek istiyorsanız bence ideal...
tropter
tropter

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Televizyon kanallarında her akşam seyrettiğimiz hafif eğlenceli bir Austin Power tarzı ajan komedisi.Reklamı o kadar iyi yapılmışki bendede büyük bir merak uyandırdı açıkçası.Ajan komedilerine farklı bir bakış getirecek sinema tarihinin unutulmazları arasına girecek bir film izleyeceğim düşüncesiyle filme gittim.Sonuç kötü bir film değil akılda kalıcı iyi bir filmde değil.Diğer arkadaşlarında söylediği gibi 2 saatlik bir eğlence.Kısacası sabun köpüğü.
pi-bro
pi-bro

21 Eylül 2008 tarihinde eklendi
steve carrellin hastası olarak gittim filme.tamam öyle tarihe geçecek bi film değildi ama yine de komikti.steve carrell kesinlikle jim carreyden sonraki en iyi komedyen olacak.onun yerine filmde başkası olsa(will ferrell mesela) böyle güler miydim bilmiyorum.
FreshFasulye
FreshFasulye

29 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Will Ferrell ve steve carell filmlerini cok severim.Salaklık komedisini cok iyi oynuyorlar bu filmdede cok güldüm herkezin begenecegi bir film olmasada bana göre oldukca güzeldi
son-samurayu
son-samurayu

3 Eylül 2008 tarihinde eklendi
titaniğin rekorunu kırmaya en çok yaklaşan film.belkide kırar.filme yarın gidiyorum.
kemerlee
kemerlee

12 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Bir çok ajan filmiyle çok güzel alay eden Carelin harika komedi gücü Hathawayın çekiciliği ve Dwayne Johnsonun varlığıyla çok eğlenceli bir komedi.
Burakrises
Burakrises

31 Ekim 2010 tarihinde eklendi
hayatım izlediğm en komik filmlerden biri bazı yerler klışe ama insanlar bu klişeyi seviyor yani genelde seviyor. ben baye eğlendim 10/10
monopoly
monopoly

17 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bir iki komik sahnenin dışında pek güldüğüm söylenemez.Bence vakit kaybı.
ms-ozmen
ms-ozmen

30 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Gittiğinize kesinlikle pişman olmazsınız.Biraz komedi biraz aksiyon.Tavsiye edrim yani.8/10