Akıllı Ol
3,6

tropter
tropter

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Televizyon kanallarında her akşam seyrettiğimiz hafif eğlenceli bir Austin Power tarzı ajan komedisi.Reklamı o kadar iyi yapılmışki bendede büyük bir merak uyandırdı açıkçası.Ajan komedilerine farklı bir bakış getirecek sinema tarihinin unutulmazları arasına girecek bir film izleyeceğim düşüncesiyle filme gittim.Sonuç kötü bir film değil akılda kalıcı iyi bir filmde değil.Diğer arkadaşlarında söylediği gibi 2 saatlik bir eğlence.Kısacası sabun köpüğü.
hammerusta
hammerusta

16 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Yormayan, ara ara güldüren güzel bir film. Daha iyi olabilirdi ama yine de izlemeye değer.
Jet-Li-2
Jet-Li-2

7 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Bu filme iyi gülmüştüm ya izleyin derim : ) 810
yasemin-aksoy
yasemin-aksoy

2 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle arkadaş çok iyi demiş Jonny English e benziyo.Güzel bir filmdi tavsiye ederim.
techtonic-329
techtonic-329

20 Ekim 2008 tarihinde eklendi
geç keşvedilen oyuncu steve carrell bizi güldürmeye devam ediyor ben sinemada izledim filmi oldukçada güldüm hoş bir filmdi herkese tavsiye ederim...
son-samurayu
son-samurayu

3 Eylül 2008 tarihinde eklendi
titaniğin rekorunu kırmaya en çok yaklaşan film.belkide kırar.filme yarın gidiyorum.
ismailbas88
ismailbas88

14 Eylül 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle çok beklentiyle gitmeyin ama hoş izlenmelik bi film olmuş bence.steve carrel gayet başarılı.107
batuak29
batuak29

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Aksiyon ve komediyi içinde çok güzel bir şekilde barındıran ve izlerken hiç sıkmayan bir film. Herkese tavsiye ederim.

8/10
xezaludelal
xezaludelal

18 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bazen komik bazen çok sıkıcı oluyor izlesenizde olur izlemesenizde 6/10
pi-bro
pi-bro

21 Eylül 2008 tarihinde eklendi
steve carrellin hastası olarak gittim filme.tamam öyle tarihe geçecek bi film değildi ama yine de komikti.steve carrell kesinlikle jim carreyden sonraki en iyi komedyen olacak.onun yerine filmde başkası olsa(will ferrell mesela) böyle güler miydim bilmiyorum.
FreshFasulye
FreshFasulye

29 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Will Ferrell ve steve carell filmlerini cok severim.Salaklık komedisini cok iyi oynuyorlar bu filmdede cok güldüm herkezin begenecegi bir film olmasada bana göre oldukca güzeldi
key23
key23

8 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bence film mantar olmus 1 2 komık sahne ıçin para vermeye değcek bir film değil ayriaten filmin müzikleri cok kötü ve bayıcı
kokoci
kokoci

14 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bazı bölümler çok komik ama kötüde bir film değil 10/7
serhatisci61
serhatisci61

1 Ekim 2008 tarihinde eklendi
türünde yazan komedi aksiyon ikilemesine aldanarak izledim ancak bi aksiyon göremedim.bence zamanınıza yazık bu puanı haketmiyor.
gonulbas2
gonulbas2

19 Ekim 2008 tarihinde eklendi
boş vaktim olduğu halde izlemek için kendimi sıktım ama bence saçmasapan bir film. 20. dakkadan sonra dayanamayıp kapattım.