Ortalama puan
3,7
57 Puanlama
5
3 Eleştiri
4
7 Eleştiri
3
2 Eleştiri
2
2 Eleştiri
1
0 Eleştiri
0
0 Eleştiri
Sırala
Filtrele:
Hepsi
Konu, Komşudaki Kız filmiyle örtüşüyor. Bir tane insan evladı çıkıpta bir şey yapmıyor. Sinirleri zorlayan bir konu.
Hâlâ ne izlediğime anlam vermeye çalışıyorum ! Yok böyle vahşilik yok böyle duyarsızlık ya .Her şeyi geçtim kadın ruh hastası evet onu anladık ya bu acımasızlığı yapan kişiler ( + çocuklar ) hiç mi duyguları yok ? Istemsizce böyle sorular akla gelebiliyor . Asıl aci olan
Yaşanmış bir olay olması. Keşke o an orda olsaydım da kadini bogazlasaydim dedirten bir film .Dehşet bir film herkesin izlemesini isterim ki yaşanılan acının birazda olsa hissedilmesi için .
Yaşanmış bir olay olması. Keşke o an orda olsaydım da kadini bogazlasaydim dedirten bir film .Dehşet bir film herkesin izlemesini isterim ki yaşanılan acının birazda olsa hissedilmesi için .
Filmde gerçekten yaşanılanlar güzel işlenmiş. Sylvia Likens'e yapılanlar gerçekten kanımı dondurdu.
filmi şimdi bitirdim.ve sinirlerim üst düzeyde.katil kadını ve diğer tüm iş birlikçilerini öldüresiye dövesim var.:S
İzlenmesi kolay olmayan yumruk gibi bir film ''An American Crime''.Herkese göre değil çünkü fazlasıyla rahatsız edici.Sylvia'ya yapılan her bir işkence,atılan her bir tekme,yumruk,iftira,üzerinde söndürülen her sigara sanki size yapılıyormuş gibi içinizi acıtıyor.Bu kadar durgun bir yapıda olup da insanda adeta tahribat yaratacak etkiye sahip çok az film var.İzledikten sonra birkaç gün kendinize gelemeyebilirsiniz.
filmin içine girip birisini öldüresiye dövmek istediğiniz filmlerden film kıskançlığı konu alıyorgüzellik başa bela sinir bozucu bir film sabrı olan izlesin...
İzlemenizi şiddetle tavsiye ettiğim bir drama filmi. Oyuncular sizi filme öyle bir çekiyorki sanırım buda oyuncuların ustalığı.
Amerikada tv içilen çekilen yaşanmış suç hikayelerini anlatan basit filmleri andırıyor.Bu ve bunun gibi olayların yaşanmış ve yaşanıyor olması insanlık adına utanç verici..Son dönemde ortaya çıkan sadece şiddet gösterimi üzerine kurulu filmlerin gördüğü ilgi ileride de böyle şeylerin yaşanacağına dair korku duyulması için yeterli bir neden..
izlediğime pişman oldum filmin kötü oluşundan değil kadının kıza nasıl işkence ettini görünce bütün günüm mahvoldu kendime gelemedim çok kahırlandırıcı bir film içiniz acıyor bir de gerçek yaşanmış bir olay.o an orda olup o kadını parçalayasınız geliyor.izlemden önce düşünülmeli üzücü bir film
açıkcası filmi tavsiye etmiyorum..kötü oldugundan degil..gayet ii film.ancak gerçekten yasanmıs bir olay.insanın moralini acayip bozan bir film.gencecik kıza nasıl böle psikopatlıklar yapmıslar anlamıyo insan.ben sahsen acayip etkisinde kaldım.izlemeyin görmeyin derim ben..
Uzun yıllardır film izlerken bu kadar ağlamamıştım.. Bir insan bu kadar sadit paranoyak ve vicdansız olamaz. Ama bu insanlar artık günümüzde çoğalmaya başladı maalesef!!!
1960 larda dergilere kapak olan gerçek bir olayı anlatan,her ne kadar rahatsız edici olsada çok etkileyici olan ve Ellen Pagein müthiş performans gösteriği filmdir.iyi filmdir.
Gerçekten etkileyici bir yapım olmuş,kızın çektikleri,ailesinin uzakta olması,bodruma tıkılıp herkes tarafından itilip kakılması..sizi sinirlendirecek ve insaf dedirtecektir..
ellen page yine şahane,catherine keener ise ondan da muhteşem.ayrıca yan rolde de çok beğendiğim james francoyu görüyoruz.film bir kere inanılmaz derecede rahatsız edici,60larda geçen gerçek bir olayı izliyoruz,amerikanın ve diğer ülkelerin oldukça dikkatini çekmiş bir vahşet söz konusu.ellen pagein o masum ve çocuksu ifadesi ve mimikleri,bu vahşetle birleşince sizi derinden etkiliyor.açıkçası çok gerildim ben.siz de bu insanlık dışı olaya tanıklık etmek istiyorsanız an american crimeı görebilirsiniz.
- En son Beyazperde eleştirileri
- En İyi Filmler
- Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler