Yıldız Geçidi
4,3

bysezer6
bysezer6

23 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Filmide diziside çok güzel.
exxebrk
exxebrk

22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
kısaca spr bi filmdi
Anthemis Hime
Anthemis Hime

1 Mart 2012 tarihinde eklendi
karizmatik mısır tanrısı ra nasıl olur diye merak ediyorsanız. bkz.stargate
byparadox
byparadox

1 Aralık 2005 tarihinde eklendi
merhabalar hayatım boyunca izlediğinm en iyi senaryoşardan biri hayatım boyunca belki bin ikibin film izledim bu film ilk beşe girer benim için. öncelikle oyuncu kadrosu çok iyi kurt russel çok iyi bir oyuncu ve filmlerini genelde hep beğendim ama asıl önemli oyuncu james spader'dır bana göre. ortaya çok güzel bir oyunculuk çıkarmış. film mistik bir hava içinde ejoterik bir felsefe üzerine kureulu. eski mısır uygarlığuınin gizemi tam çözülememişken ufolojist sahtekarlar hemen mısır piramitlerini ve uygarlığının uzaylıları eseridir şeklinde bir fikir akımı ortaya attılar doğrusu bunu destekler bir film gibi görünüyor ama filmi yapanlar bence bu amaçla değil sadece bilimkurgusal bir malzeme buldukları için böyle bir yapıma imza aattılar. doğrusu roland emeric iyi bir yönetmen bence steven spilbergten daha iyi. bu filmde kimsenin umursamadığı fikirlerini saçma bulduğu ama b,ir dahi olan daniel jackson çok iyi bir karakter. bazen düşünüyıorumda bilimsel zaferler elde etmek insanların kalın kafalarını ve ön yargılarını geçmekten daha kolay neyse akeri bir ekip ra tarafından kendi sömürgelerini kurmak için yaptığı yapay bir solucan deliği yıldız geçidi gerçekten çok iyi dşünülmüş. ama ilhgimi çeken yıldız kapısı açıldığı zaman kapının ağzının suyla kaplı olması çok iyi bir ayrıntı bence haatt adahiyane fakat yıldız geçidinden geçerken karadelik misali boyutlar arası geçiş manzarası ve o ışıklı uzay geçiş boşluğu ve tüneli manzarası bence uyduruk olmuş bölyle bir unsur içeren bir film daha vardı . mıchael pare nin başrolünü oynadığı philedelfiya deneyi filminde aktör bir kasabayı ve bir savaş gemisini yutan dünya atmosferinde oluşan karadeliğin içine uzay kıyafetiyle atladığı vakit ortaya konulan manzara gerçekten muhteşem ve bir okadar da ürkütücü geldiçok başarılı bir uzay tüneli manzarasıydı film üstelik 1984 yapımı olmasına rağmen. neyse filmde ra rolündeki oyuncuda gerçekten çok karizmaydı fakat onun kızmı oğlan mı olduğunu anlayamadım biliyormusunuz ilginç değilmi neyse harikulade bir film harik a bir senar yo harika bir kurgu müthiş
khrmnmhmt
khrmnmhmt

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
mükemmle ötesi diye bilicem kadar güzel bi film
dizisini seyrettim 10 sezon bide stargate sg-1 den sornra çıkan stargate atlantis dizisi var onunda 3. sezonundayım... seyretmenizi tavsiye ederim
storm-043
storm-043

18 Mart 2007 tarihinde eklendi
ben bu flim ilk seyrettiğimde çok etkilenmiştim. bence devam filimleri şimdiye kadar çekilmeliydi. flimi kısaca özetlemek gerekirse fantastik bir macera ya süper ötesi bişey.
Psikolog
Psikolog

8 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Bilimkurgu denince izlediğim tüm filmler arasında aklıma gelen starwars dan sonra yapılmış en iyi bilimkurgu filmi olarak görüyorum bu filmi ve hiçbir zaman filmin mantığı kendi içerisinde çelişmiyor. Bu filmi ve ardından çekilen sg1 dizisini ve ardından sg atlantis dizisini izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Ve son olarak söylemeliyim ki yapıldığı yıla kanmayın cidden sanki 2011 filmi . BlueRay olanının internetten bulmanız mümkün.
wejemend
wejemend

21 Haziran 2011 tarihinde eklendi
İlk İzlediğim Bilim Kurgu filmlerindendi. Tabi Ozaman vcd bile yoktu tv kanalları çıkarsın diye beklerdik. Ne günlerdi. Benim Gözümde kusursuz bir filmdir. Senaryo, kurgu oyunculuk müthiş.
2012, Kurtuluş günü, Yarından Sonra, Yıldız Geçidi vs Roland Emmerich favori yönetmenimlerdendir. Kendisi bitki çekse film diye yine izlerdim. Aslında şuan tekrar izlemek istedim filmi. Kaçırılmaması gereken bir film.

Saygılar.

10 / 10.
Derya Umman
Derya Umman

28 Ocak 2020 tarihinde eklendi
imdb puanı yüksekti bu yüzden büyük beklentiyle izledim.biraz bilim kurgu filmi gibi degildi.Daha çok eski mısır vardı.sıkıldım izlerken biraz.birazda boştu.ama 1994 e göre güzeldi
gursel-bayar
gursel-bayar

7 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
abi ben arslan krali izlerken film öncesi fragmaninin görmüstüm taa ilk okul 4-5 ti galiba daha o an süper demistim ama kücüktüm ancak çizgi filme gidebilirdim o yaslarda ancak yillar sonra starda izledim o film için düsüncelerimin ne kadar dogru oldugunu anladim hakikaten süper 2.si çekilicekmi acaba ama bilmiyorum pek gizem kalmadi geriye seyirciyi meraklandiracak
Fatih KUNDAKÇI
Fatih KUNDAKÇI

23 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Gençlik yıllarınin is kokan Ankara'nın bakanlıklar semtinde sinemada seyrettigim filmdur. Mazisi var o yüzden 10 puan