Filmi beğenmiyenleri gerçekten anlamıyorum film için örümcek adamdan sonra çekilmiş en iyi kahraman filmi diyebiliriz ayrıca filmi beğenmiyenleri sinemadan ve DVD filmlerden uzak tutmak lazım çünkü sadece burunlarından kıl aldırmamak için gıcıklık yapıyorlar 10/10
Yıllardır bekledigim sevindirici haberi filmin sonunda aldım.Iron Man ekibini topluyor buda yakın gelcekte bir Marvel Ultimate Film çekilecek demek.S.H.I.L.D altında toplanacak bir süper kahraman ekibi.Kaptan Amerikasız bir ekip olamayacagını var sayarsak çok yakında bir Kaptan Amerika projesi açıklanacaktır. Toni Starkı Örümcek Adam 4 yada Wolverine filmlerinde görecegimizi düşünüyorum.
film için verilen puan ortalaması cok cok düşük.dünya gişelerinde ,hiç de azımsanmıyacak bi basarı elde eden bi yapım için üstelik..film gayet iyi.edward norton ise gayet basarılı.ayrıntıların coğu atlanmayıp,gercekcilik duygusu aktarılabilmiş.ben cok sevdim.sürükleyici,kurgusu cok iyi bi aksiyon.
Edward Norton çok güzel bi iş başarmış inanılmaz olmuş film kesinlikle izleyin ve olumsuz yorumlara takılmayın. genelde filmlere olumsuz yorum yapan arkadaşlar sinamanın ne olduğunu bilmiyorlar bu filmin izleyici kitlesi içinde değiller ve yorum yapma hakkınıda kendilerinde görüyorlar kısacası bütün filmlere olumsuz yorum yapmak gibi bi görev edinmişler bunu anlamış değilim. bu film şimdiden devamını ne zaman çekecekler diye meraklandırıyor.
Ben Türkçe seslendirilmiş filme girmek zorunda kaldım ve tek kelimeyle yanlış bir seçimdi diyebilirim. Keşke daha özenli yapsalardı. Bunun haricinde film bence fena değil. Işıklar yanıp da dönüş yolunu tuttuğunuz zaman aklınıza filmle ilgili bazı noktalar takılıyor ki bu da 3. bir filmin gelebileceği düşüncesini doğuruyor. İyi vakit geçirmek isteyenler için tavsiye edilir.
Dr Bruce Banner subjects himself to high levels of gamma radiation, which triggers his transformation into a huge green creature, the Hulk, whenever he experiences negative emotions such as anger.
sıkı durun en iyi uyarlama geliyo ..ilk görüntü verildi comic con da çok karanlık ...bi film olacak ve abomination iyi seçim tadında yenmez ilk film bi yunan tragedyası gibiydi inşallah odan iyi olacak bol atraksiyon dönüşüm kavga bekle bekle .....
olumsuz yorumları anlamıyorum filim gayette iyidi aksiyon,efec,oyunculuk.. dahada önemlisi bu filimi seyretmeden Iron Man i seyredin çünkü filimin sonunda ıronman gelıyo yani devam filimi oluvak beraber oynucaklar inanılmaz bi filim olucağı kesin. 10/8
The Incredible Hulk film için Yeni Hulk Prison Break dizisi Linc Burrows ve Blade Trinity filmindeki Dracula ile tanıdıgımız Dominic Purcell olabilir söylentileri dolaşmakta ne kadar dogrudur bilemiyorum ama tam da kesin olmadıgı söyleniyor . Hulk'u canlandırması için özel efektlere ihtiyacı olamadan da Dominic Purcell Canlandırabilir hulk karakterini fizik olarak iri yarı birisi zaten .Ama Bruce Banner daha cok zeki,çalıskan,akıllı birisi Dominic Purcell genelde sert ve kavgacı adam rollerinde gördük hep.Bu rolün altından nasıl kalkar bilemiyorum ama hoolwood yapımcıları gene bir kılıf uydururlar bunada.Ama umarım hayal kırıklıgı olmaz Çok şey beklediğim filmlerden birisi The Incredible Hulk