The Incredible Hulk

arsev17
arsev17

24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Bu yılki süper kahraman filmlerinin en kötüsüydü bence. Sıkıcı...
alicemim
alicemim

14 Eylül 2008 tarihinde eklendi
tam bir fiyasko diyebileceğim tek kelime. ilk filmi diğer süperkahraman filmlerden ayıran felsefi boyutu bu filmde göremiyorsunuz.aksiyona yüklenilmiş ama bence onuda becerememişm yönetmen.oyuncuların değişmesi filmi daha bi etkisiz hale getirmiş.ilk filmden sonra merakla gittiğim salondan hayal kırıklığı ile ayrıldım.
karmasaxlc
karmasaxlc

28 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Görsel efekleri bakımından sinemada izlenebilir 6/10
bahadirkablan19
bahadirkablan19

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bence ilk filmine oranla fark yapar fakat hulk çok güçlü bir karakter olduğundan çok oturaklı bi senaryo yapılamıyor ama şunu söyliyeyim genel itibariyle güzel. 10>8 alır.
semahos
semahos

16 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ben filmi sevdim.Zaten hem Edward Norton hayranı hem aksiyon filmleri seven hem de Hulk karakterini seven biri olarak bu filmi beğenmemem mümkün değildi zaten.Oyuncular başarılıydı.Edward Nortondan bir Hulk çıkması garip geliyor başta ama alışıyor insan sonradan.Edward Norton ve Liv Tyler nasıl bir çift olur diye düşünmüştüm filmi izlemeden önce ama yakışmışlar.Filmin gişeyi hedeflediği zaten çok belli.Tanıdık oyuncuların rol alması ve aksiyonun çok fazla ön planda olması bunun sonucu.Tim Roth çok başarılıydı.Ayrıca duygusallık da ihmal edilmemişti bence.Bruce-Betty ikilisinin bağlılığı dokunaklıydı bana göre.
Film kesin bir sonla bitmedi.Bu da devamının gelebileceğini düşündürüyor insana.
gunnnnes
gunnnnes

15 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Ya bi kere Hulk yorumlarken Bruce Banner ı bilmek gerek.Bence Edward Noryon bu karaktere tam oturmuş.O kendinden ve herkesten kaçan kişiliiği çok iyi oynamış,aslında bunun için cast ı tebrik etmek lazım çünkü kadro hakikaten mükemmel ...tim roth liv tyler
e.harris....ve film marvel stüdyolarında çekilen ilk büyük boy film sanırım.İlginçtir film hiçbir sinema salonunda adam gibi gösterilmedi....3 bilemedin 7 gün....ve hemende gösterimden kalktı...çok ilginç
antarescan
antarescan

30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Çok etkileyici bir film.Sonuna bayıldım inanılmaz bağlamışlar.Böle bir şey de bekliyordum zaten:D
mertaslan71
mertaslan71

24 Haziran 2008 tarihinde eklendi
filmde 13 yaş uygulaması var.çocuklarınızı ona göre ayarlayın.sonra kapıda kala kalmayın.
wolvaren-e
wolvaren-e

23 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Ben Türkçe seslendirilmiş filme girmek zorunda kaldım ve tek kelimeyle yanlış bir seçimdi diyebilirim. Keşke daha özenli yapsalardı. Bunun haricinde film bence fena değil. Işıklar yanıp da dönüş yolunu tuttuğunuz zaman aklınıza filmle ilgili bazı noktalar takılıyor ki bu da 3. bir filmin gelebileceği düşüncesini doğuruyor. İyi vakit geçirmek isteyenler için tavsiye edilir.
Pyloge
Pyloge

17 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten Gitmeniz Gereken Bir Yapım..Tabii ki Başımızın Tacı Iron Man Kadar İyi Değil..Ama Yinede İzlenmeye Layık Bir Film..
gulsenseniseviyorum
gulsenseniseviyorum

15 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Filmi izlediğimde okuduğum çizgi romanlar gözümün önüne geldi hulk aynısıydı Abomination değişmiş sadece ama o kadarda mühim değil. İzlerken birinci filmden daha güzel birşey bekliyordumki beklentilerimin üstünd ebir filmle karşılaştım Edward Norton müthiş oynamış aksiyon sahneleri nefes kesiciydi adına yakışır bir film olmuş birinci filmdeki gibi duygusal yaklaşmamışlar Hulka ayrıca bu film dikkat edilirse ilk filmin devamı güney amerikadaydı çünkü bruce banner burda da ordan başlıyor zaten...Tek kelimeyle 10/10 müthiş perfeckt...
omar9979
omar9979

15 Haziran 2008 tarihinde eklendi
filme baya masraf etmısler ama bence doyurucu bir aksiyon yoktu ayrıca hulk rolu bence edvard nortona yakısmamıs.Genede gıdecek arkadasların keyfı kacmasın eglencelık bır fılm
Berke A.
Berke A.

13 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Ön gösterimde izledim filimi hulk daha çok çizgi filim gibi duruyor oyuncular kaliteli olsa bile filimi kurtaramamış
sametarslan1984
sametarslan1984

12 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Filmi dün akşam özel gösteriminde izledim edward norton gayet güzel oynuyor ki oyunculuğu tartışılacak birşey olmasa gerek.Film e gelince başlarda biraz sakin geçsede ilerleyen dakikalarda baya hareketleniyor.Bir hulk sever olarak beğendiğimi söyleyebilirim.Ama öle çok fazla birşey de beklememek lazım.
chuck87
chuck87

27 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Edward Norton un oyunculuğunu Eric Bana yla kıyaslamam bile ki Edward Nortun un istediğinde vücudunu ne hale soktuğunu görmek isteyenler American Hisory X filmine baksınlar gerçi afişinede baksalar yeter..