tam bir fiyasko diyebileceğim tek kelime. ilk filmi diğer süperkahraman filmlerden ayıran felsefi boyutu bu filmde göremiyorsunuz.aksiyona yüklenilmiş ama bence onuda becerememişm yönetmen.oyuncuların değişmesi filmi daha bi etkisiz hale getirmiş.ilk filmden sonra merakla gittiğim salondan hayal kırıklığı ile ayrıldım.
bence ilk filmine oranla fark yapar fakat hulk çok güçlü bir karakter olduğundan çok oturaklı bi senaryo yapılamıyor ama şunu söyliyeyim genel itibariyle güzel. 10>8 alır.
ben filmi sevdim.Zaten hem Edward Norton hayranı hem aksiyon filmleri seven hem de Hulk karakterini seven biri olarak bu filmi beğenmemem mümkün değildi zaten.Oyuncular başarılıydı.Edward Nortondan bir Hulk çıkması garip geliyor başta ama alışıyor insan sonradan.Edward Norton ve Liv Tyler nasıl bir çift olur diye düşünmüştüm filmi izlemeden önce ama yakışmışlar.Filmin gişeyi hedeflediği zaten çok belli.Tanıdık oyuncuların rol alması ve aksiyonun çok fazla ön planda olması bunun sonucu.Tim Roth çok başarılıydı.Ayrıca duygusallık da ihmal edilmemişti bence.Bruce-Betty ikilisinin bağlılığı dokunaklıydı bana göre. Film kesin bir sonla bitmedi.Bu da devamının gelebileceğini düşündürüyor insana.
Ya bi kere Hulk yorumlarken Bruce Banner ı bilmek gerek.Bence Edward Noryon bu karaktere tam oturmuş.O kendinden ve herkesten kaçan kişiliiği çok iyi oynamış,aslında bunun için cast ı tebrik etmek lazım çünkü kadro hakikaten mükemmel ...tim roth liv tyler e.harris....ve film marvel stüdyolarında çekilen ilk büyük boy film sanırım.İlginçtir film hiçbir sinema salonunda adam gibi gösterilmedi....3 bilemedin 7 gün....ve hemende gösterimden kalktı...çok ilginç
Ben Türkçe seslendirilmiş filme girmek zorunda kaldım ve tek kelimeyle yanlış bir seçimdi diyebilirim. Keşke daha özenli yapsalardı. Bunun haricinde film bence fena değil. Işıklar yanıp da dönüş yolunu tuttuğunuz zaman aklınıza filmle ilgili bazı noktalar takılıyor ki bu da 3. bir filmin gelebileceği düşüncesini doğuruyor. İyi vakit geçirmek isteyenler için tavsiye edilir.
Filmi izlediğimde okuduğum çizgi romanlar gözümün önüne geldi hulk aynısıydı Abomination değişmiş sadece ama o kadarda mühim değil. İzlerken birinci filmden daha güzel birşey bekliyordumki beklentilerimin üstünd ebir filmle karşılaştım Edward Norton müthiş oynamış aksiyon sahneleri nefes kesiciydi adına yakışır bir film olmuş birinci filmdeki gibi duygusal yaklaşmamışlar Hulka ayrıca bu film dikkat edilirse ilk filmin devamı güney amerikadaydı çünkü bruce banner burda da ordan başlıyor zaten...Tek kelimeyle 10/10 müthiş perfeckt...
filme baya masraf etmısler ama bence doyurucu bir aksiyon yoktu ayrıca hulk rolu bence edvard nortona yakısmamıs.Genede gıdecek arkadasların keyfı kacmasın eglencelık bır fılm
Filmi dün akşam özel gösteriminde izledim edward norton gayet güzel oynuyor ki oyunculuğu tartışılacak birşey olmasa gerek.Film e gelince başlarda biraz sakin geçsede ilerleyen dakikalarda baya hareketleniyor.Bir hulk sever olarak beğendiğimi söyleyebilirim.Ama öle çok fazla birşey de beklememek lazım.
Edward Norton un oyunculuğunu Eric Bana yla kıyaslamam bile ki Edward Nortun un istediğinde vücudunu ne hale soktuğunu görmek isteyenler American Hisory X filmine baksınlar gerçi afişinede baksalar yeter..