hulkın her zaman kendini kontrol edemeyen bir süper kahraman olduğunu düşünmüşümdür. sevmezdim o yüzden. ilk filmi izleyince zaten büyük bir hayal kırıklığına uğramıştım. evet o zamanlar lotrin gollumuna karşılık yeşil devimiz vardı. ancak görsel her zaman kurtarmaz filmi. kadroya bakılırsa, edward nortonın ve liv tylerın bir bildiği vardır. kötü yapımlarda bulunmaz o insanlar. umarım beklentilerimin üstünde bir yapım ortaya çıkar.
şu ana kadar iki fragmanı yayınlandı belkide 100 ün üzerinde izledim ve tahlil yaptım bu 1. hulk gibi asla ama asla olmayacak çokkk daha kaliteli ve heyecanlı izleyicileri koltuğa yapıştırıp adeta beni izle dedirtecek bir yapım olacak.
fragmanı bugün izledim...en azından şundan eminim ki eric bannın oynadığı hulk kadar başarısız bir film yok karşımızda.eric bana da bana göre iyi oyuncudur fakat edward norton yine ve yine oynayacağı karakteri çok iyi tahlil etmiş gibi geldi bana.adam ne yapsa güzel yapıyor yaw:))konunun tekrardan çekilmiş olması,önceki başarısızlığın üstüne çok iyi olmuş kesinlikle.
The Incredible Hulk film için Yeni Hulk Prison Break dizisi Linc Burrows ve Blade Trinity filmindeki Dracula ile tanıdıgımız Dominic Purcell olabilir söylentileri dolaşmakta ne kadar dogrudur bilemiyorum ama tam da kesin olmadıgı söyleniyor . Hulk'u canlandırması için özel efektlere ihtiyacı olamadan da Dominic Purcell Canlandırabilir hulk karakterini fizik olarak iri yarı birisi zaten .Ama Bruce Banner daha cok zeki,çalıskan,akıllı birisi Dominic Purcell genelde sert ve kavgacı adam rollerinde gördük hep.Bu rolün altından nasıl kalkar bilemiyorum ama hoolwood yapımcıları gene bir kılıf uydururlar bunada.Ama umarım hayal kırıklıgı olmaz Çok şey beklediğim filmlerden birisi The Incredible Hulk
Ang Lee’nın filmi çok iyi bir kadroya(özellikle Eric Bana ve Jennifer Connelly)sahip olmasına rağmen hikayesinde baba-oğul teması ve aksiyondan çok karakterlere yer verdiğinden dolayı gişede başarılı olamadı.Lee bunalıma girdi ve yönetmenliği bırakmayı bile düşündü.Çok şükür Brokeback Dağı filmi ile muhteşem bir dönüş yaptı.Bu yeni Hulk filmi Edward Norton’un varlığına rağmen gişe filminin ötesine geçemez.
olumsuz düşünen arkadaşlarn aksine ben tamamen birinci filmin aksiyon ve görsel efekt bakımından süper olduğunu düşünüyorum bu yeni versiyonunda bunu karşılıyacağını da tahmin ediyorum ayrıca yeni filmin başlanmış olması sevindirici bi haber umarım beklentileri fazlasıyla karşılar
çizgi roman çevrimlerini hep heyecanla beklemişimdir zaten.. bakalım ikinci hulk nasıl olacak..yalnız bir çizgi roman uyarlamasında en tehlikeli şey ana karakterdeki oyuncuyu değiştirmektir..eric bana zaten on numara bir aktör ve bruce banner olarak gözler ona aşinayken,bambaşka bir isimle gelmeleri gereksiz olmuş..tabi sorunlar çıkmıştır falan orasını bilemem ama filmi beklerken benim bir adım gitmeme sebep oldu..spiderman'de bir anda tobey maguire yerine josh harnett'i,wolverine için hugh jackman yerine clive owen'i..... getirseler anlatılan hikayeye ne kadar inanırsınız.. belki purell de iyi oynayacaktır ama bruce banner değiştiği için bi soğukluk hissedilecektir..
yapımcının çok farklı olacağını sölemesi ang lee ve eric bana ile anlaşamamalarından kaynaklanıyor kadro değişince film de değişecek ve genelde olduğu gibi hüsran olacak...