The Incredible Hulk: en yeniler yorumlar - Sayfa 5
The Incredible Hulk
alicankckylmz94
1 değerlendirme
26 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
İlk filmin çizgi dizisiyle pek de ortak yönü var diyemeyiz. İkinci filmin çok daha başarılı olacağını düşünüyorum. sadece edward norton'u bile nasıl bir süper kahraman karakterini canlandıracağını merak edenler bile filmin ilkinden çok daha fazla gişe yapmasını sağlayabilirler. Üstelik Marvel Kahramanları günümüzde ilk Hulk'un beyazperdedeki zamanından daha çok tanınıyor. Bi yandan da diğer fantastik filmlerle(Fantastic Four 2...) ve gişe canavarlarıyla(Harry Potter Zümrüdüanka Yoldaşlığı...) aynı tarihte Türkiye'de vizyona gireceği için pek şanslı görünmüyo. Dört gözle beklediğim üçüncü favori filmim, gişede bool şans!
yönetmen ve yapımcı değişmesi film için iyi mi olur kötü mü onu şimdiden ilmemiz mümkün değil. benim fikrim Purcell'in hulk için Eric Bana'dan çok daha iyi bir seçim olduğu yönünde.Bu adam Blade in son filminde Dracula yı oynarken de çok iyiydi. Adamın böyle iri güçlü rollere oturacak bir fiziği var.kendisi de zaten biraz iri yarı Stallone gibi kalın boyunlu bir arkadaş.Purcell'in sinirlenip de değişim geçireceği sahneyi görmek için şimdiden sabırsızlanıyorum, eminim ki Bana'nın değiştiği sahneden daha iyi olacaktır. Ama film daha iyi mi olacak derseniz o zaman sadece umutlu olalım derim...