The Incredible Hulk

volkanick
volkanick

16 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Süper kahraman filmlerinin başarısı,kahramanının iç dünyasını yansıtabildiği onu belli yönleriyle bizdenleştirebildiği derecede yüksektir.Bu film bence bunu başaramamış.Fazla bir derinliği olmayan senaryo ciddi boşluklarla dolu.İzlerken pek çok kopukluk sizi de filmden koparıyor.Yorumlara dikkat ederseniz herkes ilk filmle bir kıyaslama yapmış;çünkü bu film pek çok başka süper kahraman filmiyle boy ölçüşemeyecek durumda.Sonuç itibariyle özel efektleri ve önemli oyuncuları yüzünden kimseye gitme diyemeyeceğiniz;ama şiddetle de tavsiye edemeyeceğiniz bir yapım olmuş.İronman süperdi,Hulkı beğenmedim.Şimdi sırada Batman ve Hellboy var.Bakalım..
zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bu filmin devamında çok daha aksiyon ve yeni karakterler göstereceği belli. aynı örümcek adam 3 te olduğu gibi film detay verdi geleğek için bu filmde aynı niteliği taşıyor ve ilk filmin devamı niteliğinde oluğu için tempo yükselmiş ama umarım devamındaki hulk ı başka biri daha sergilemesin.10/7
eren406
eren406

3 Ekim 2008 tarihinde eklendi
İlk Hulk beğenmemiş biri olarak Incredible Hulkı çok beğendim.Oyunculuklar daha etkili roller daha iyi oynanmış.Ve gerçekçilik katmış.Genede gözler Eric bana aramadı değil :) Ama Edward Norton başarılı.Ayrıca Tim Roth filme gerçekten heyecan katmış.Kötü adam olmak Tim Rothe yakışıyor.
beck31
beck31

23 Haziran 2008 tarihinde eklendi
ilkine nazaran daha iyi bir senaryoya ve iyi bir görüntü kalitesine sahip.oyuncular en iyi şekilde görevlerini yerine getirmişler ve ortaya çok güzel bir film çıkmış.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

20 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Ang Leenin iyi ama çizgi roman uyarlamasına benzetmekte zorlandığımız filminden sonra The Incredible Hulk bizi daha çok eğlendiriyor.Louis Leterrier akıllardaki soru işaretlerini boşa çıkarıyor.Oyunculuklarda Nortonun ezip geçmesini beklerken müthiş bir Tim Roth izliyoruz.Yine de fazla abartmamak gerek.The Incredible Hulk sadece iyi bir film (daha fazlası değil).
odinhan
odinhan

10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Edward Nortonun olması dolayısıyla mutlaka iyi filmdir heyecanı ve dikkati ile izlememi sağlasada beklentilerimin altında kalan sıradan bir fantastik macera...10/7
ozzy-badd
ozzy-badd

8 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
ben filmi gayet başarılı buldum ... baştan sona sürükleyici,keyifli ve aksiyon dolu bir film ... sondaki kavga sahneleri çok başarılı olmuş ayrıca ...10/7 ...
Ada--
Ada--

13 Haziran 2006 tarihinde eklendi
ya yeniden çevrim olcakmış ne gerek var ki??? ilk film çok çok iiydi ang lee’ye akademiden soora bi saygısızlık daa...devam filmi olsaymış keşke öle olsun yaa eric bananın olmamasına razıyım yani
akturkan
akturkan

12 Haziran 2006 tarihinde eklendi
İlk Film benim açımdan çok ama çok başaralıydı.Diğer çizgi roman uyarlamaları dışına çıkan ve izlenilebilirliğini yukselten kurgulamalar vardı.Buyuk bir merak ve istekle davamının gelip gelmeyeceğini arastirdim ve goruyorum ki geliyor...
Ama nedense Yapımcısının çok daha farklı olacağını solemesi ve bu nedenlede kadroda değişimlerin olacağı birazda çizgsinden çıkıp çizig roman havasında olacağını solemesi butun hevesimi kaçırdı.
sinema
1 ziyaretçi
15 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Edward Norton bu filme hiç yakışmamış. Kapanış sahnesindeki sürpriz beni de şaşırttı ve sevindirdi. 7/10

devam filmini bekliyoruz...
yagmur-197
yagmur-197

29 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Aslında çizgi film karakterleriyle hiç aram yoktur!bu filme sadece oyunculuğuna ve kendisine hayran olduğum E.Norton için gittim:)2003 yapımı ilk filmden kat be kat daha iiydi tabiiki..Görsel ve ses efektleri etkileyiciydi ayrıca.. keyifli ve izlnebilir bir film bence..10/7verdim. selametle;)
Furkan Tuncel
Furkan Tuncel

16 Haziran 2008 tarihinde eklendi
valla iyi yorum yapan arkadaslara ne yazik ki katılmıyorum ilk film daha iyi olmustu hulk bu filmde birazda çirkin olmus ilk filmde daha iyi idi hem ne zaman konusuyordu hulk bu film baya abartı olmus başrol oyuncuları iyi performans yapmıs ama aksiyon sahneleri bilgisayar oldugu apacık ortada ilk filmde en azından belli olmuyordu ve keske yeni bir film yerine digerinin devamı olsa idi
Berhan b
Berhan b

16 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Bir önceki 2002 senesinde çıkan hulk filmine göre çok daha iyi olsa bile bence ortalama bir film görsellik açısından gayet güzel bence seneryo açısından biraz daha çizgi romana sadık kalınmaya mı çalışılmış bilmiyorum ama bu hulk beni mark folo nün oynadığı hulk kadar iyi hissetrimiyor fena değil fakat tam bir hulk hissiyatı vermiyor fakat benim için çok bir eksi sayılmaz çizgi romana benzemesi benim için daha iyi fakat mark folo nün oynadığı hulk daha iyi filmin ana seneryosu klasik bir hulk seneryosu yani fena değil oyuncular da iyi bence izlenir güzel film abonimation da biraz itici gelsede bence fena değil film temel olarak ortalama bir film
bulent125
bulent125

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film en azından baş rollerdeki oyuncular için bile izlenebilir.izlemeseymişim fazla birşey kaybetmezmişim.
cetosman
cetosman

4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
tamam edward norton büyük oyuncu. hele hele çift kişilik işin içndeyse... ama fantastik türün adamı değil.