The Incredible Hulk

mystar
mystar

6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
genel olarak fantastik ve aksiyon filmi izlemek istiyorsanız idare eder bi film.. bir kere izledikten sonra bi daha izleneceğini sanmıyorum. edward norton hatırana 7 puan verdim. gerçek bir fantastik aksiyon filmi aryorsanız demir adam ve batman kara şövalyeyi izleyin derim.
udkursun
udkursun

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Film fena değildi de, sonunda çok şey açıkta kalıyordu.Abominationa ne oldu, Mr. Blue öldü mü, Bruceun kanları ele geçirildi mi vs.

Iron man 9 puan alıyorsa bu film 7 alır diye düşünüyorum.
hellboy5590
hellboy5590

3 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bence bu puandan daha fazlasını hakediyor....
k1nkkonk
k1nkkonk

14 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bu filmde hulk sinirlenince belli bir yere kadar büyüyor diğerinde dahada büyüyordu ve şortta yırtlımıyordu büyük mantık hatası vardı bu film daha iyi olmuş hulk yeteri akdar büyüyor ve şortuda lastikli tek eksiği ilk filmden hulkun yüksek zıplamaları bunda yoktu
Lester-Burnham
Lester-Burnham

17 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Filmi 1080p Bluray olarak seğrettim görsellik muhteşemdi, oldukça sürükleyiciydi, herzamanki gibi Lıv Tyler çok güzeldi Nortondan Tim Rotha oyunculuklar çok başarılıydı, William Hurta ayrı bi parantez açmak lazım kusursuzdu. Sonuda çok iyi bitti hele jenerikten sonraki süpriz bar sahneside beni çok heycanlandırdı merakla 3. filmi bekliyorum
10/9
Uzman_eleştirmen042
Uzman_eleştirmen042

2 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
Gayet güzel bir filmdi fakat her zamanki gibi filmin � ' i konuşmaydı vıdı vıdı vıdı ...Aksiyon sahneleri azdı.Hulk sadece 3 sahnede çıkıyor.Efektler süper fakat hulkun düşmanı Abomination hulk'a göre çok güçlü vede hulk General Ross ve kızını kurtarıcam derken şöyle kıyasıya bi dövüşü kaçırdı.Etrafta hiçbir etken olmadan böle Hulk vs Abomination görsem daha çok etkilenebilirdim puanım 10/8...
Hasan Y.
Hasan Y.

10 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
bruce Brezilya sokaklarinda kovalanirken çalan müzigi bilen var mi?
Berhan b
Berhan b

16 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Bir önceki 2002 senesinde çıkan hulk filmine göre çok daha iyi olsa bile bence ortalama bir film görsellik açısından gayet güzel bence seneryo açısından biraz daha çizgi romana sadık kalınmaya mı çalışılmış bilmiyorum ama bu hulk beni mark folo nün oynadığı hulk kadar iyi hissetrimiyor fena değil fakat tam bir hulk hissiyatı vermiyor fakat benim için çok bir eksi sayılmaz çizgi romana benzemesi benim için daha iyi fakat mark folo nün oynadığı hulk daha iyi filmin ana seneryosu klasik bir hulk seneryosu yani fena değil oyuncular da iyi bence izlenir güzel film abonimation da biraz itici gelsede bence fena değil film temel olarak ortalama bir film
Alican Çiftçi
Alican Çiftçi

22 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Film benim için beğenmeye çok çaba gösterdiğim ama bir türlü beğenemediğim bir filmdi. Sonra ise düşündüğüm de zaten Hulk için daha ne kadar iyi bi film yapabilirler ki dediğim filmdir.
Atatureler
Atatureler

18 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Bu filmin neresi güzel. Film berbatı. Senaryo kötüydü. Ve hulk tasarımı iğrençti. Böyle hulk filmi olmaz. Puanım 5.6/10