hulk90
9 Kasım 2008 tarihinde eklendi
hayatım da gördüüm en ii filerden biri hiç abartmıyorum bi film bu kadarmı harika yapılır cosino royolenin üstünde film bence daniel carig tam oscarlık bi perfonmans sergilemiş casino royole içnde aynı şeyi söylüyorum oscarlık bi film oscarlık bi oyunculuk ki zaten quantum of soloce den sonra bi bond filmi daha geliyor öncekilerinden cok farklı olan ve yenilikçiliğini dünya çapında gösteserilen bond filmi artık bir marka sayılır.kült film özelliği taşıyor...
film baslarken gercekten etkiıleyecegini dusunebilirsiniz ama giderek artık sadece isme gore geldiğiniz dusuncesi belirir film sadece isim yapmış olması ne kadar kotu neden bir oncekine gore hep değerlendirilir filmler.... bence sinema severler buna bir cozum bulması gerekir.
yapılan yorumlara bakıyorumda sanki biz başka filme gittik hissine kapılıyorum,film kesinlikle zaman kaybı değil aksiyon severler için harika bir film,film bond serilerine göre biraz farklı bu filmde aksiyon ön planda bond filmlerinde insan akıl oyunları arıyor ama bu filmde yok diye filmin kötü olduğu anlamına gelmez. ayrıca daniel craig harika bir oyuncu müthiş bir karizma izlemeyenlerin üzüleceğini söyleyebilirim bu film kaçmaz. filmin tek eleştirilecek yanı filmde bazı şeyler çok çabuk gelişiyor ama yinede güzel film tavsiye ederim
Bence çok iyi olmamış. Özellikle Casino Royalden daha sönük olmuş. Çok fazla abartılı sahneler var James Bondu ölümsüz sanıyorsunuz. Ama çok fazla aksiyon var aksiyon izlemek için seyredebilirsiniz.
genel olarak casino royalin bir adım gerisinde kalmış.yakın cekimler biraz kötü olmuş sahneler pek anlaşılmıyor.gitmeden önce bir önceki filmi tekrar izlemenizi tavsiye ederim konu hakimiyeti açısından.görmeden gecmeyin derim
arkadaslar yönetmenimiz bondu en bastan yarattı diger serilerinden daha gercekci we bn bu james bonda hayranım we bu filminde cok ii olucagını umuyorum
Unutmamak gerekirki Bondu Bond yapan öyküler bunlar Casino Royal ve Quantum of Solace bondun nasıl çift sıfırlı bir ajan olduğunu, kadınlara olan neden bakış açısını ve işinde ustalaşmasını anlatır.Bence başarılı anlatılmış ve işlenmiş Genç Bond böyle olurdu diye düşündüryor insana.Kesinlikle izlenmsini tavsiye ederim.Ama Casino Royali filmden önce bir kez daha izleyin.