Quantum of Solace
3,6

Gülden D
Gülden D

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
casino royal deki yeni oo7 harikalar yaratırken bu film tam bir hayalkırıklığıydı ne yazıkki:(
gorkemken
gorkemken

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
casino royali aşamamış bir bond filmi beklentileri karşılamıyor.
antique
antique

22 Aralık 2008 tarihinde eklendi
yıllardır tanıdığımız james bond ile hiç alakası olmayan, öldürme yetkisini çekinmeden kullanan ingiliz bir ajanın aksiyon dolu maceralarını anlatan bir film işte.. en az 1 kere seyredin ki kendi fikriniz olsun :)
filmkurdu
filmkurdu

22 Aralık 2008 tarihinde eklendi
sean connery hey gidi heyy. ben ilk bond filmini onunla sevdim.hala o ayarda film yapamıyorlar ilginç.bondun bir teması vardı eskiden ayakkabı topuğundan lazer çıkartırdı yada saatini silaha dönüştürürdü.bence eskiyi aratmışlar.gerçekçi casus filmi izlemek isteyenler son ültümatomu seyretseler daha iyi olur.bu filmde güzel ama eski bondun hatırı olduğu için 10/6.5
sevketkop
sevketkop

3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Normalde james bond filmleri kötü olsa bile iyi yanlarını yazmaya özen gösterirdim ama bu filmde hiç bir şey yapamıyorum çünkü artı yönüyle yazılabilecek hiç bir şey yok.
benguh
benguh

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
uyudum desem... vasat bi film
prototif
prototif

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Sanırım artık bir daha bond serisi bir film izlemeyecegim.quantumda hic bir gizem,casusluk,aksiyon daha dogrusu bişey goremedim ben yanılıyormuyum sizce??sıradan bir tv filmi gibi bir sey olmus.bence bir daha devam ettirmesinler 007 yi.
karakulah
karakulah

7 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bir öncesine göre bekleneni vermiyor..çoğu yönden zayıf kalıyor..ama yinede izlenir..
jiiyyaann
jiiyyaann

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ilk kez davayı kişiselleştirip duyguları ile hareket edecek olan bir bond serisi geliyor

kaçırılmamalı
Ferdo
Ferdo

31 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
inş aksiyon bol olur bu sefer
papatya61
papatya61

10 Eylül 2008 tarihinde eklendi
casino royale harika bir filmdi eminim bu da en az onun kadar başarılı olacaktır...izlemek için sabırsızlanıyorum..herkese de tavsiye ediyorum..şimdiden iyi seyirler:)))
mrtbnck293
mrtbnck293

31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
arkadaslar yönetmenimiz bondu en bastan yarattı diger serilerinden daha gercekci we bn bu james bonda hayranım we bu filminde cok ii olucagını umuyorum
lordanorexia
lordanorexia

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Flim araba takip sahnesiyle baslior daha sinemada yerlesmeye calisirken bir anda koltuga kilitleniorsunuz. Aksiyonu yuksek bir flim olmus gercekten bazi yerlerin hakkini vermek gerekior. 10/7.5
47-hitman
47-hitman

8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bence mükemmel bir James Bond filmi. Daniel Craig, Pierce Brosnandan sonra Bond Karakterini büyük bir başarı ile canlandırıyor ve diğer eski bondlardan çok daha sert ve acımasız bence. Film baştan sona sürükleyici dur durak bilmeyen aksiyon sahneleri ile sizleri koltuğunuza çiviliyor. Quantum of Solace Casino Royalein devam niteliği tarzında birazda ama diğer filmdeki aynı hava burdada var ve aynı oyuncularıda görüyoruz. Ayrıca bu filmde bond kızı olarak güzeller güzeli Olga Kurylenko karşımıza çıkıyor. James Bond fanatiklerine söylüyorum kesinlikle tavsiye ediyorum, mutlaka izlenmesi gereken bir film kaçırmayın.
sweet-crazy
sweet-crazy

8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
müthiş denecek kadar mukkemmel değil fakat izlenebilir bir film..