batxxx
17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
reklamı çok iyi yapılmış bir film olduğu kesin...filmi değerlendirmek gerekirse vasat bir film olmadığı kesin...aksiyonu iyi kotarılmış akıcı bir film....bence filmin eksikleri senaryosunun zayıf olması ve yönetmen....ama aksiyon severler için gidilebilecek bir fil....eğlenceli...
tamam kovalamacalar..araba , tekne sahneleri falan hoş ama..hepsi bu.. git gide james bond filmleri sıradanlaşıyor.. ne james bonde ne james bod kızı. eski tatları vermiyor..10 üzerinden 6,5 en fazla..
Bence Casino Royale bugüne dek yapılmış en güzel Bond filmiydi. Majestelerinin demir ajanının da kanayabildiğini, ağlayabildiğini, bir robot değilde insan olduğunu çok iyi biçimde göstermişler. Daniel Craigin izlediğim en iyi performansı ayrıca. Quantum of Solaceın da gerçekçi aksiyon ve duygusal bakımdan Casino Royaleden aşağı kalacağını hiç sanmıyorum
Her serisindeki gibi baştan sona action sahneleriyle dolu Quantum of solace Daniel Craig bond karakterini güzel oynuyor kaçırılmaması gereken bir film....
Maalesef çok merakla bekledim bu Bond filmi beni beklentilerimin çok ötesinde bıraktı. Bu film bir bond filmi olmaktan çok uzakta abartlı sahneleri çok bol hatta biraz transporter (taşıyıcı) havası taşıyacak kadar abartılı bir aksiyon filmi olmuş.
Zaman harcamam gereken bir zamanda gittim filme ama hakkatende tadım kaçtı diyebilirim, en azından biraz daha action bekliyordum fakat çok monoton ve tahmin edilebilir bir seneryo ile devam eden 007 bende beklenenin çok altında bir iz bıraktı. Yinede büyük beklenti ve heyecan yaşamayı beklemeden izlemeyi hedeflerseniz belki beklentileriniz karşılar..
hayatım da gördüüm en ii filerden biri hiç abartmıyorum bi film bu kadarmı harika yapılır cosino royolenin üstünde film bence daniel carig tam oscarlık bi perfonmans sergilemiş casino royole içnde aynı şeyi söylüyorum oscarlık bi film oscarlık bi oyunculuk ki zaten quantum of soloce den sonra bi bond filmi daha geliyor öncekilerinden cok farklı olan ve yenilikçiliğini dünya çapında gösteserilen bond filmi artık bir marka sayılır.kült film özelliği taşıyor...
Bence çok iyi olmamış. Özellikle Casino Royalden daha sönük olmuş. Çok fazla abartılı sahneler var James Bondu ölümsüz sanıyorsunuz. Ama çok fazla aksiyon var aksiyon izlemek için seyredebilirsiniz.
arkadaşlar filmden hiçbişi anlamdım.galiba o da casino royali izlemememden kaynaklanıor olabililr.aksiyon sahneleri ii ama ne bilim konuyu anlamayınca çok uyduruk bi filmmiş gibi geldi :(((((((((((((((((((