Star Trek
4,1

loksando
loksando

23 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bu adam eskiden bir gizli örgütte çalışmadıysa ben ne olayım
silfelerr
silfelerr

3 Ekim 2009 tarihinde eklendi
filmin başından bi an bile kalkmak istemedim :)) bence beklentileri fazlasıyla kaşılayan bi filmdi.
mertoberson
mertoberson

4 Haziran 2009 tarihinde eklendi
heyecanla gittik yasımız eski star trek fenomenlerine elvermedi. gunumuzun teklolojisi efektleri falan derken bunu izledik senaryo bombos. arasıra calakalem yazilan dizi senaryolarini bile andiriyor. bu tarz serilerin ilk filmi cok onemlidir ancak filmin son 1 saatini patlamalar ısınlara pahali maharetli sahnelere ayirken hikayeyi duzgun anlatmaya da onem verselermis. simon pegg harcanmıs devreye giriyo ama hoppala bu nedir kimdir diye film bitince bile sordum kendi kendime. film zaten 1 gemi 3 4 kisi seklinde gecerken karakterler karton islenince olmuyo malesef. hayalkırıklıgı 105
thejoker-7
thejoker-7

19 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
çok hoş ve eğlenceli bir filmdi. Sinemada izlenneli. melekler ve şeytanlar yerine bunu tercih ederimbence öle büyük kurgu hatası filan yoktu filmde
metalist666
metalist666

7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
bir star trek hayranı olarak büyük beklentiyle gittim ama olmamış
aksiyona laf yok ama bu hikaye gerçekten 18 - ye yonelik
hostel-saw
hostel-saw

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Fragmanını seyrettim bence harika bir filme benziyor...
bugrademir41
bugrademir41

22 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar bugün sinemada izledm 10/9 aldı benden. bi uzay filmi ancak bu kadar mantıklı bir bilim kurgu çerçevesinde çekilebilir. zaten sinemaya gidiyim diyorsanız tek geçerim bu filmi pek iyi filmlerde yok zaten. kaçırmayın derim, tam sinemada izlenicek bir film;)
xxjackalxx
xxjackalxx

2 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Sıradan bir uzay filmi. görsel efektleri dışında (ki çokta büyüleyici değiler) kayda değer birşey yoktu. yine imdb puanına özenti bir puan almış. gerçekten turist ömer uzayda filmi daha çekici.
serceday
serceday

21 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
2002deki Nemesisin yayınlanışından bu yana bu filmi bekliyordum. Beklediğime deydi gerçekten güzel bir filmdi. Devamını bekliyoruz. Ayrıca meraklılara tavsiyem muhakkak Star trek voyager ve star trek deep space 9 dizilerini seyretmeleri
muratbagbasan
muratbagbasan

9 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
star trek tüm filmlerini izledim bu tüm izlediğim star trek filmlerinin en iyisi hariki film olmuş aksiyon desen var macera desen var sürükleyici film herkezin izlemesini tavsiye ederim
unwanted06
unwanted06

20 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Onca iş güç arasında bir boşluk bulup gittiğim Bu film, bana beklediğimden de fazlasını verdi. Özellikle benim gibi 30lu yaşlardaki insanaların küçüklüğünde bağımlı olduğu bu diziyi film oalrak görmek büyük zevkti doğrusu. Filmin içinde dizinin sadık izleyicilerin analyabileceği pek çok sahne de vardı. Herhalde beni filme bağlayan da bu oldu. Eğer filme bilim kurgu gözüyle bakarsanız, diğerlerinden farkı olamayan sıradan bir film, ama benim ve benim gibiler için küçükken çok sevdiği oyuncağıyla yeniden karşılaşmanın mutluluğunu yaşatan arşivlik bir eser.
İyi seyirler....
freelife2135
freelife2135

8 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Dün sinemaya gidip bugun 15.00 seansına biletimi aldım, bayan film yarın neden bugun geldiniz diye sordu yarında biletinizi alabilirdiniz dedi, ben nerden bileyim! Recep İvedik, Muro yapımları gibi rağbet olur biletler tükenir sandım, sanırım bizim insanımız varoş filmleri yada mafia filmlerine kafası basıyor Star Trek vb yapımlarda sürekli "bu ne yaa, böyle şey mi olur" sözlerini sarfediyorlar. Film bu arada 126 dk. internetten kontrol ettim. Umarım fragmanlarda ki tempo filmin genelinde vardır.
tugbastd
tugbastd

8 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Genç olmam sebebiyle Star Trek hakkında pek bilgi sahibi değildim. Herkesin tanıdığı Spock, Kirk gibi karakterler benim için fazla birşey ifade etmiyordu. Aslında çekinerek gittim biraz ama dizinin o dönem neden efsane olduğunu anladım, filmi de gerçekten oldukça sürükleyici, efektler yerinde ve izlerken sıkılmıyorsunuz. Eski takipçilerinin dışında benim gibi yaşı genç olanların da filme gidip bu efsaneyle tanışmaktan pişman olmayacaklarını düşünüyorum.
yesil35
yesil35

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
senaristler ve yapımcı lar çok iyi bunlardan kötü film çıkmaz diye umuyorum
seyhmusarkan21
seyhmusarkan21

16 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Eleştirenlere aldırmayın.Filmin içine girince vakit nasıl geçiyor anlamıyosunuz bile.Ben 10 verdim.