Star Trek
4,1

valendom
valendom

25 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
j.j. abramsın taşın altına elini soktuğu filmler bu arada sürekli revaşda.sanırım hollywood tarafında da bu böyle farkedilmiş.ancak güzel bir klasik filme yakışır iyi aksiyon sahneleri ve görsel anlamda doyurucu özellikleri ile kesinlikle izlenmesi gereken bir film Uzay Yolu.Ben hiç tereddüt etmeden bu filme 9 puan verebiliyorum.hikaye ve karakterler eskisi ile bu kadar güzel örtüşmüşken ve bu kadar sürükleyiciyken bir film daha az puan vermeye gönlüm el veremezdi.Ancak yıllardır yanıldğım bir noktayada parmak basmışlar :) ben Kaptan Spark olarak bildiğim şahsın gerçek adının Spock olduğunu duyunca üzülmedim değil :D muhakkak gidip izlenmesi gereken bir film
f3309610
f3309610

22 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Kötü bir gün de izlediğim güzel film. 8/10
bugrademir41
bugrademir41

22 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar bugün sinemada izledm 10/9 aldı benden. bi uzay filmi ancak bu kadar mantıklı bir bilim kurgu çerçevesinde çekilebilir. zaten sinemaya gidiyim diyorsanız tek geçerim bu filmi pek iyi filmlerde yok zaten. kaçırmayın derim, tam sinemada izlenicek bir film;)
yigitt87
yigitt87

21 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Cok güzel bir film.Kesinlikle gidin izleyin 9/10
unwanted06
unwanted06

20 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Onca iş güç arasında bir boşluk bulup gittiğim Bu film, bana beklediğimden de fazlasını verdi. Özellikle benim gibi 30lu yaşlardaki insanaların küçüklüğünde bağımlı olduğu bu diziyi film oalrak görmek büyük zevkti doğrusu. Filmin içinde dizinin sadık izleyicilerin analyabileceği pek çok sahne de vardı. Herhalde beni filme bağlayan da bu oldu. Eğer filme bilim kurgu gözüyle bakarsanız, diğerlerinden farkı olamayan sıradan bir film, ama benim ve benim gibiler için küçükken çok sevdiği oyuncağıyla yeniden karşılaşmanın mutluluğunu yaşatan arşivlik bir eser.
İyi seyirler....
kardelend
kardelend

20 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
star trek hakkında neredeyse hiç bişey bilmeden izledim.. gayet güzel ve eğlenceli bir film. kesinlikle sinemada izlenmeli, efektleri gayet güzel. bilim kurgu kopuklukları ve mantık hataları yoktu (en azından ben bulamadım.). cem yılmaz star trek hayranı galiba, dünyaya uzaktan bakış, renkler, geminin tasarımı bile goranın aynısıydı. eğer gorayı izleyip az çok esprileri hatırlıyorsanız, sizin için bilimkurgudan öte komedi filmi haline gelebilir.
thejoker-7
thejoker-7

19 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
çok hoş ve eğlenceli bir filmdi. Sinemada izlenneli. melekler ve şeytanlar yerine bunu tercih ederimbence öle büyük kurgu hatası filan yoktu filmde
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

18 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Star Trek hayranları dışında seriyle yeni tanışanlar için çekilmiş gibi duruyor.Çok derinlemesine işlenen bir konusu yok ama her iki kesimi de memnun edecektir.Sağlam ve sürükleyici bir başlangıç olarak görebiliriz.
erdemceliker
erdemceliker

17 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Yönetmenin "Görevimiz Tehlike 3" filmini izlemenizi tavsiye ederim.. Süper bir filmdir..

Yönetmen aynı zamanda bilindiği gibi muhteşem "LoST" dizisinin de yaratıcısıdır..

Buradan size bir de müjde vereyim; "LoST" film olarak geliyor...

Çekimleri 2012de başlayacakmış..

Vizyona 2013te girmesi planlanıyor.
tamerr07
tamerr07

15 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bu filme kadar çekilen hiçbir uzay yolu filmini izlememiştim buna rağmen filmi çok beğendim.
gururtulgar
gururtulgar

13 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
izlenmeye değer kaliteli bir prodüksüyon. tavsiye ederim.
orki56
orki56

12 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Oldukça başarılı buldum filmi.Gitmeyi düşünmüyordum ama fragmanlar we yorumlardan sonra fikrimi değiştirdim,iyiki de öyle yapmışım.Serinin en hareketli filmi.İyi bir sinemada gidilirse epey tatmin ediyor insanı ses we efekt olarak.Oyunculukları da beğendim(Simon Pegg ve Sylar war zaten).Sinemada görülesi 1 çalışma..8/10
ozarkx
ozarkx

12 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
HD fragmanını izdiğimde hayran kaldım. tüm zamanların en güzel klasik bilim kurgu filmi. yeni efektlerle harika. benden 10 puan.
ilsalaron
ilsalaron

11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Tek kelime ile bir başyapıt. Zaten J.J. Abrams yaptığı bir film kötü olması bana göre söz konusu olamaz Lost dizisinin geldiği yere bakın. Yeni seçilen oyuncular Orijinal oyuncuları o kadar andırıyor ki sanki o oyuncuların gençliğini gerçekten görüyoruz. Filmi baştan sona zevkle izledim hatta bu hafta bir daha gitmeyi bile düşünüyorum.
beck31
beck31

10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Son yıllarda izlediğim en güzel filmerden biriydi abartısız ve gerçekçesi.Muhteşem bir kadroya sahip olmamasına rağmen herşeyi zekice ve kusursuzca hazırlanmış neredeyse.Bir bütün olarak çok başarılı bir çalışma, göze batmaz gerçekçi efektlerde gayet güzeldi.9/10