Star Trek
4,1

fearless
fearless

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
filmi beğenmedim, bana göre vasat bir filmdi ayrıca aldığı puanı da hiç mi hiç haketmiyor..tabi bence.
omurkomur
omurkomur

24 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
ceken kim olursa olsun maalesef vasat bir film..bu kadar malzemeyle boye bir kurgu gayet vasat...hangi siradan yonetmen vb yakin dovus sahnelerini bukadar yakin plan alir'bir kurgu bukadar yorucu ve zorlama baslar?? star trek seven biri olarak uzuldum dogrusu
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

19 Haziran 2010 tarihinde eklendi
keyifLe izLedim.. :)
gokhanyunel
gokhanyunel

31 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
muhteşem bir film olmasada izlenebilcek bi film heyecanlı sürükleyici ve adrenalini hiç düşmeyen bi yapıt tavsiye ederim
cemozel95
cemozel95

13 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
filme daha gitmedim ama şu anda ımdb listesinde slumdog millionarie nin önünde 58inci sırada güzel bir filme benziyor
gurkanakkaya
gurkanakkaya

30 Kasım 2009 tarihinde eklendi
çok fazla iyi olduğunu düşünmüyorum yani tamam eski nesil star trek efsanesinin ne olduğunu biliyor olabilir ama hiç birşey bilmeyen izleyici için oldukça anlaması zor bir film olmuş...görselliği ve tekniği iyi ama filmde garip bir sıkıcılık var...
Said Yılmaz
Said Yılmaz

6 Eylül 2009 tarihinde eklendi
ben bu filmden hiç bişey anlmadım. anlayan varsada anlatsın lütfen. filmde hiç bişey yok. hayır filmin konusuda yok. bide şimdi filmin söle kabına bakınca resmine çok güzel duruo hemen alasın gelio. güzel bi filme benzio gibi duruo. ama alınca bi baktımki film hiç birşeye benzemiomuş. filmde vay be diyilcek bi sahnede yok. yönetmen ben olsam bişey deişmez yani yönetmenlik bi iş yok. yani bence izlemeyin. 10/2
burakbaba53
burakbaba53

26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
para kazanmak için yapılmış senaryo yazarları tıkandığı için eski serileri daha çok görsel efektler ekleyerek allayıp pullayıp önümze atıyorlar işin kötüsü efsanevi yapımları bu yüzden yaralıyorlar tüm bildikleriniz öyle değil böyle diyolar o kdr zmn izlediğin seri senin gözünde bir anda yabancılaşıyor
mertoberson
mertoberson

4 Haziran 2009 tarihinde eklendi
heyecanla gittik yasımız eski star trek fenomenlerine elvermedi. gunumuzun teklolojisi efektleri falan derken bunu izledik senaryo bombos. arasıra calakalem yazilan dizi senaryolarini bile andiriyor. bu tarz serilerin ilk filmi cok onemlidir ancak filmin son 1 saatini patlamalar ısınlara pahali maharetli sahnelere ayirken hikayeyi duzgun anlatmaya da onem verselermis. simon pegg harcanmıs devreye giriyo ama hoppala bu nedir kimdir diye film bitince bile sordum kendi kendime. film zaten 1 gemi 3 4 kisi seklinde gecerken karakterler karton islenince olmuyo malesef. hayalkırıklıgı 105
metalist666
metalist666

7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
bir star trek hayranı olarak büyük beklentiyle gittim ama olmamış
aksiyona laf yok ama bu hikaye gerçekten 18 - ye yonelik
xxjackalxx
xxjackalxx

2 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Sıradan bir uzay filmi. görsel efektleri dışında (ki çokta büyüleyici değiler) kayda değer birşey yoktu. yine imdb puanına özenti bir puan almış. gerçekten turist ömer uzayda filmi daha çekici.
freelife2135
freelife2135

8 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Dün sinemaya gidip bugun 15.00 seansına biletimi aldım, bayan film yarın neden bugun geldiniz diye sordu yarında biletinizi alabilirdiniz dedi, ben nerden bileyim! Recep İvedik, Muro yapımları gibi rağbet olur biletler tükenir sandım, sanırım bizim insanımız varoş filmleri yada mafia filmlerine kafası basıyor Star Trek vb yapımlarda sürekli "bu ne yaa, böyle şey mi olur" sözlerini sarfediyorlar. Film bu arada 126 dk. internetten kontrol ettim. Umarım fragmanlarda ki tempo filmin genelinde vardır.
yesil35
yesil35

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
senaristler ve yapımcı lar çok iyi bunlardan kötü film çıkmaz diye umuyorum
halitkose
halitkose

9 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
film bence yorumcuların abarttığı kadar iyi bir film değil. tabi bu türü sevenler için "MUHteşem" olablir. bana bazı yerler saçma bile geldi. sağlam bir kurgusu yok bence. bu tür filmleri yabancılar özellikle de amerikalılar ne hikmetse çok ilgiyle izlemekteler. ben daha gerçekçi ve tarihi filmleri sevdiğim için olsa gerek 5/10 veriyorum.
ilhancan91
ilhancan91

4 Mart 2010 tarihinde eklendi
evet zaza34, uzay vs. çok kötü olduğundan 4 dalda oscara aday gösterildi. madem farkı yok dünyayı kurtaran adamın oğlu niye gösterilmedi?? buraya dünyayı kurtaran adamın oğlu yazmak bile abestir. film bile denmez o şeye.

film hakkında kendi görüşümü belirtecek olursam çok beğendim. gerek görsellik ve ses gerekte aksiyon ve macera açısından tam oturmuş. dört dörtlük, umarım devamı gelir.