cbndnz
24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Herhalde bir film bu kadar kötü yapılabilir.İnanın ne filmin ismi ile uzaktan yakından bir ilgisi var neden konusunun.Korku gerilim deniyor hiç bir sahnede gerilmedim.Otel diye isim veriyorlar,bir defa otel gördüm o kadar.Filmi izlediğim 1,5 saat sonunda son derece mantıksız bir bitiş de sözkonusu.İnanın bu filmin yönetmeninin ve yapımcısının bu işi bırakması lazım.Bu filmi izleyip de olumlu yorum yapanlar ya sinemadan anlamıyorlar ya da yanlışlıkla bu filme olumlu yorumda bulundular. Saygılar...
eğer o yaşananları aynı yerde başka 3 kişi yaşayacaksa, film büyük hayal kırıklığı olur ki yukarıda anlatılana göre öle.Bence film en azından başka bir ülkede geçmeli..
Ilkı fılmı ne kadar begendıysem bu fılm ıcın de o kadar hayal kırıklıgı yasadım.Ne bır kesme-bıcme sahnesı ne bır orjınal konu..Bır de Turkıye gosterımınde kesılmıs dıye duydum o yuzden dvd sını beklemenızı tavsıye ederım. Ilk fılmın elıne su dokemez ama yınede turunde basarılı sayılabılır.3. fılmı sabırsızlıkla beklıyorum.
büyük beklentilerle beklemiştim filmi ve bir o kadar da hayal kırıklığına uğradım.aslında filmi hem avın hem de avcının bakış açısından sunmaları güzeldi ama ilk filmdeki esrarengiz hava yok olup gitmiş ve ortaya anlamsız bir film çıkmış.
serinin birinci filminden sonra tam bir hayal kırıklığı. keşke ikincisi çekilmeseydi de hostel akıllarımızda birinci bölümüyle kalsaydı diye düşünmeye sebep olmuştur.
gerçekten hostel güzeldi muhteşemdi...ama hostel iki tamamen tersi...sıkıcı,berbat ve bıktırıcı...ben bir tek sonunu beğendim o kadar.bence boş vaktine bile değmez...
serinin birinci bölümünü izleyenler her şeyin tekrar olduğunu görecekler. yaşanan herşey aynı tekrar bir film olmuş. ben birinci bölümü beğendiğim için yine beğendim,izlenebilir.