Otel 2
2,8

cbndnz
cbndnz

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Herhalde bir film bu kadar kötü yapılabilir.İnanın ne filmin ismi ile uzaktan yakından bir ilgisi var neden konusunun.Korku gerilim deniyor hiç bir sahnede gerilmedim.Otel diye isim veriyorlar,bir defa otel gördüm o kadar.Filmi izlediğim 1,5 saat sonunda son derece mantıksız bir bitiş de sözkonusu.İnanın bu filmin yönetmeninin ve yapımcısının bu işi bırakması lazım.Bu filmi izleyip de olumlu yorum yapanlar ya sinemadan anlamıyorlar ya da yanlışlıkla bu filme olumlu yorumda bulundular.
Saygılar...
hamsta
hamsta

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
evet bencede kötü bir devam filmi olmuş ilk filmdeki gizem tatamen gitmiş keşke biraz daha meraklansaydık... ama sonu güzeldi:D
tazz08
tazz08

16 Eylül 2009 tarihinde eklendi
bence 2.film daha çok vahşet içeriyor.3. filmi bekliyorum bence güzel bir film insanı şaşırtıyor.
vietnam88
vietnam88

20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Filmi bu sefer çok abartmışlar bana göre.yani filmi kan revana bulamışlar.ilki bence daha güzledi.ama abrtıyı sevenler izleyebilir.
ekrem-32cp
ekrem-32cp

17 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
eğer o yaşananları aynı yerde başka 3 kişi yaşayacaksa, film büyük hayal kırıklığı olur ki yukarıda anlatılana göre öle.Bence film en azından başka bir ülkede geçmeli..
cansubabacan11
cansubabacan11

19 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Ilkı fılmı ne kadar begendıysem bu fılm ıcın de o kadar hayal kırıklıgı yasadım.Ne bır kesme-bıcme sahnesı ne bır orjınal konu..Bır de Turkıye gosterımınde kesılmıs dıye duydum o yuzden dvd sını beklemenızı tavsıye ederım. Ilk fılmın elıne su dokemez ama yınede turunde basarılı sayılabılır.3. fılmı sabırsızlıkla beklıyorum.
solid-snake37
solid-snake37

12 Ocak 2008 tarihinde eklendi
büyük beklentilerle beklemiştim filmi ve bir o kadar da hayal kırıklığına uğradım.aslında filmi hem avın hem de avcının bakış açısından sunmaları güzeldi ama ilk filmdeki esrarengiz hava yok olup gitmiş ve ortaya anlamsız bir film çıkmış.
mualladamdayatar
mualladamdayatar

28 Kasım 2007 tarihinde eklendi
serinin birinci filminden sonra tam bir hayal kırıklığı. keşke ikincisi çekilmeseydi de hostel akıllarımızda birinci bölümüyle kalsaydı diye düşünmeye sebep olmuştur.
diba9493
diba9493

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
çok iyi bir film gayet vahşi söylenecek söz yok 1.sini izlemediğim halde gayet zevk aldım
teknokurdu59
teknokurdu59

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Berbat bir film.10/1
dincercanoglu
dincercanoglu

2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bu filmde sanki turistlere Avrupayı kötüleyici bir imaj verilmiş siz ne dersiniz?
gulcan-kartal
gulcan-kartal

3 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Filmin çoğu yerinde kesinti yapılmış ve kimlere ne kadar ne yapıldığı gösterilmemiş. İlki ne kadar güzelse bu da o kadar kötü.
burockafkef
burockafkef

18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
merakla bekledigim bir filmdi ama hayal kırıklıgına ugradım.ilk filmin coooook gerisinde...3 cıkarsa senaryosuda şimdiden belli..
erjohn-3210
erjohn-3210

23 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
gerçekten hostel güzeldi muhteşemdi...ama hostel iki tamamen tersi...sıkıcı,berbat ve bıktırıcı...ben bir tek sonunu beğendim o kadar.bence boş vaktine bile değmez...
typhoonsea
typhoonsea

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
serinin birinci bölümünü izleyenler her şeyin tekrar olduğunu görecekler. yaşanan herşey aynı tekrar bir film olmuş. ben birinci bölümü beğendiğim için yine beğendim,izlenebilir.