yazarkafa
25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
benim nazarımda bu film sadece bir reziliğin devamı.Tarantino nun büyük sinemacı olduğunu kabul ediyorum ama bu şiddetin estetize edilmesi gibi lafları sadece birer tatava olarak görüyorum. Bu filmleri çekenler daha çok bilinçaltlarındaki vahşi bir açlığı doyuruyorlar. Uğur Vardan a hak vermemek mümkün değil
1.si, film çok akıcıydı, hiç ara vermeden seyrettim.2.si şiddet sahneleri çok çarpıcı ve etkileyiciydi, herkes seyretmemeli, 3.sü, en son katil olan kız çok güzeldi :)
hostelle ilgili şöle bir isteğim var 3.sü çıksın ve seri ebediyen bitsin.2. film 1.sine göre daha profosyonel diyebilirim. yani daha iyi bir ortam var. kameralar iltişim falan herşeyi geliştirmişler.tabi film tek ama tek bir kesime hitap ediyor. yani bunu ne küçükler izleye bilir nede yaşlılar veya geçlerin bile bir kısmı seyredebiliyor.dediğim gibi sadece bir part daha uzatıla bilir ve sonra bitsin.10/9
1. filmi inadına seyrettim sevmedim2. filmi gene inadına seyrettim gene sevmedimeğer 3. film çevrilirse inadına seyredicem ama bu yönetmenden adam olmaz.
film içn dicek pek bişi yok aslında bnce harika br film oyuncular rollerini çk gerçekci ve süper yapmışlar filmin korku sahneleride çok gerçekci olmuş 1. filmden çıktıkdan sonra hemen 2 sinin çekilip çekilmeyeceğini aramaya başladım tabi beyazperde.com sayesnde fazla sürmedi 2 sinin çekiliceğini öğrendiğimde çok sevndm filmi sabırsızlıkla bekliyorum herkesnde filme gtmesini tavsiye ediyorum...
birincisini de beğenmiştim bunu da beğendim.eğlencelik, izlenebilecek filmler bunlar. bu ikinci kısımda da çok hoş sahneler vardı,kan banyosu olsun,filmin son dakikaları olsun :D ama bu hostel furyası burda bitmeli bence,iki tane yeter,testere gibi 4e 5e doğru yol alırsa gttikçe kalitesi düşer