PyRo-34
9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
eeeee hikaye aynı olcaksa film çekmenin ne anlamı var? Hem daha fazla kanı görmeye dayanamam, çok kanla korku filmi olmaz insanlar korkmaz. Ancak iğrenir. Gerçek korku gerilim isteyenlere testere ve üçüncü göz filmlerini tavsiye ederim
İlk filmi beni çok etkilemişti hemen ikincisinide izledim beklentimi karşıladı. Kötü değildi sondaki rolleri değiştirme kısmı güzeldi. Ama beni çok etkilememiş olmalı ki uzun zaman geçmesine rağmen üçüncüsünü izlemedim. Belki şu yorumdan sonra izlerim sırf fikrim olsun diye. Eğer kanı seviyorsanız aradığınız burda iyi seyirler...
İlk film de iyi değildi ki hayal kırıklığı olsun.Evet bu çok daha kötü,bir yapı yok,kurgu çok zayıf,1 adet karın deşme sahnesi ve 1 de kan banyosu(kadının kılıçla kesildiği sahne) aklımda kaldı sadece.Mecbur değilseniz izlemeyin.
ilk filmin benzeri olmuş evet ama ben 1. yi beğenmemiştim. çok gereksiz yerleri , gereksiz muhabbetleri , acemice yapılmış yerleri vardı. bu filmden de pek bişey beklemiyodum ama bu daha profesyonel ve daha izlenesi geldi bana
verdiginiz paraya yazık olur izlerseniz. cıktıgınızda paranızı geri istemeyi dusuneceksiniz..kesinlikle tavsiye edilmez.. 1ncisi kesinlikle daha seyri olan bir filmdi...
Hostel 2 yi sinemada izlemiştim ve beğenmemiştim.Buraya da fikrimi belirtmiştim.Beğenmememin önemli sebebi de filmin bütün şiddet sahnelerinin sansüre uğramasıydı.bu duruma da oldukça kızmıştım ama filmin orijinalini izledim ve kararım tamamen değişti.O kadar mükemmel bir film ki anlatamam arkadaşlar mutlaka orijinalini izleyin siz de.Ve ne kadar yeri sansüre uğramış görün:@ Eminim burada film hakkında olumsuz fikir belirtenler de filmin orijinalini izledikten sonra kararlarını değiştireceklerdir.Sonuç olarak Hostel 2 çok iyiydi,inşallah Hostel 3 de çekilir,seri devam eder...
ilk filmde konu pek işlenmemişti, bu sefer konuya yön verip otelde işlerin nasıl yürütüldüğüne değinmişler. filmin fazla kesilmesine bozuldum açıkçası. ilkine göre daha tatmin edici olması gerekirken, gereksiz yere bazı sahneleri çıkartmışlar ve bu hem filmde bazı yanlış anlaşılmalara sebep oluyor, hem de filmi basitleştiriyor.bu haliyle Hostel’e 6/10, Uncut versiyonuna 8/10 . . .
ya arkadaşlar inanın bu filme iyi yorum yazanları anlamıyorum tmm otel 1 gayet güzldi ama 2.çok kötüydü bence ben burdaki yorumlara baktım izlemeden önce biri diodiki sonu çok sürprizli ya ne sürprizi kızın kafasıyla top die çocuklar oynuyo ne saçma