Otel 2
2,8

PyRo-34
PyRo-34

9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
eeeee hikaye aynı olcaksa film çekmenin ne anlamı var? Hem daha fazla kanı görmeye dayanamam, çok kanla korku filmi olmaz insanlar korkmaz. Ancak iğrenir. Gerçek korku gerilim isteyenlere testere ve üçüncü göz filmlerini tavsiye ederim
laleerol
laleerol

17 Mart 2007 tarihinde eklendi
İlk filmde yaptıkları hataları tekrarlamazlarsa belki ilgi uyandırabilir.Yine de asla testere serisinin eline su dökemez.
Free Angel
Free Angel

4 Mart 2019 tarihinde eklendi
İlk filmi beni çok etkilemişti hemen ikincisinide izledim beklentimi karşıladı. Kötü değildi sondaki rolleri değiştirme kısmı güzeldi. Ama beni çok etkilememiş olmalı ki uzun zaman geçmesine rağmen üçüncüsünü izlemedim. Belki şu yorumdan sonra izlerim sırf fikrim olsun diye. Eğer kanı seviyorsanız aradığınız burda iyi seyirler...
ilkerhaskan
ilkerhaskan

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
İdare eder.İlkinin yanından bile geçemez.Sırf ilki tuttu diye çekilmiş bir devam filmi.
kadirim-90
kadirim-90

28 Mart 2007 tarihinde eklendi
ilk filmi güzeldi çok güzel sahneleri vardı bu filmin fragmanını izledim merak edilcek film
Burak T
Burak T

18 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bence ilk filmi daha güzeldi. Ama buda izlemeye değer. Merak ediyorumda slovakyada bu filmi izleyen varmıdır :))))
Ogulcan B.
Ogulcan B.

13 Ekim 2012 tarihinde eklendi
ben böle filmlerden hiç iğrenmiyorum ve hiç korkmuyorum cesareti olna saw e gitsin hepsine bin basar
smanci
smanci

9 Haziran 2007 tarihinde eklendi
İlk film de iyi değildi ki hayal kırıklığı olsun.Evet bu çok daha kötü,bir yapı yok,kurgu çok zayıf,1 adet karın deşme sahnesi ve 1 de kan banyosu(kadının kılıçla kesildiği sahne) aklımda kaldı sadece.Mecbur değilseniz izlemeyin.
angelus-mm
angelus-mm

24 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
birincisi daha güzeldi gene de fena değil ama birincisi kadar etkilemez çünkü olayları çok basitleştirmişler.çok merak etmiyorsanız gitmeyin
amanda-7
amanda-7

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ilk filmin benzeri olmuş evet ama ben 1. yi beğenmemiştim. çok gereksiz yerleri , gereksiz muhabbetleri , acemice yapılmış yerleri vardı. bu filmden de pek bişey beklemiyodum ama bu daha profesyonel ve daha izlenesi geldi bana
buni
buni

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
verdiginiz paraya yazık olur izlerseniz. cıktıgınızda paranızı geri istemeyi dusuneceksiniz..kesinlikle tavsiye edilmez.. 1ncisi kesinlikle daha seyri olan bir filmdi...
nilay-eren78
nilay-eren78

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Hostel 2 yi sinemada izlemiştim ve beğenmemiştim.Buraya da fikrimi belirtmiştim.Beğenmememin önemli sebebi de filmin bütün şiddet sahnelerinin sansüre uğramasıydı.bu duruma da oldukça kızmıştım ama filmin orijinalini izledim ve kararım tamamen değişti.O kadar mükemmel bir film ki anlatamam arkadaşlar mutlaka orijinalini izleyin siz de.Ve ne kadar yeri sansüre uğramış görün:@ Eminim burada film hakkında olumsuz fikir belirtenler de filmin orijinalini izledikten sonra kararlarını değiştireceklerdir.Sonuç olarak Hostel 2 çok iyiydi,inşallah Hostel 3 de çekilir,seri devam eder...
Emre Yüce
Emre Yüce

21 Eylül 2007 tarihinde eklendi
ilk filmde konu pek işlenmemişti, bu sefer konuya yön verip otelde işlerin nasıl yürütüldüğüne değinmişler. filmin fazla kesilmesine bozuldum açıkçası. ilkine göre daha tatmin edici olması gerekirken, gereksiz yere bazı sahneleri çıkartmışlar ve bu hem filmde bazı yanlış anlaşılmalara sebep oluyor, hem de filmi basitleştiriyor.bu haliyle Hostel’e 6/10, Uncut versiyonuna 8/10 . . .
mineck
mineck

19 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Aslında gerçekten de biraz korkudan öte iirençlikler var ama o kdrcık da olmalı de mi sabırsızlıkla bekliyorum hostel1 kdr beğenileceğini düşünüyorum.
ferhan-kokce
ferhan-kokce

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ya arkadaşlar inanın bu filme iyi yorum yazanları anlamıyorum tmm otel 1 gayet güzldi ama 2.çok kötüydü bence ben burdaki yorumlara baktım izlemeden önce biri diodiki sonu çok sürprizli ya ne sürprizi kızın kafasıyla top die çocuklar oynuyo ne saçma