entelektuel-48
18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
filmi eh işte ilk filme göre kötü ama fena da sayılmaz.Şiddet sahnelerinin sansürlü oluşuna bozuldum.zaten yaş sınırı var ne gerek var sansüre.Kapitalizmin yarattığı hastalık ruhlu insanların durumu güzel ifade edilmiş.parayla herşeyi alacağına ikna olmuş hastalıklı insanları güzel ifadeliyor.Amerikalı kurbanların daha pahalıya satılması da herhalde Emperyelizme bir tepki oluyor.İnsan filmden çıkınca paranoyaklaşıyor.Slovakya ülkesine gitmekten korkuyor açıkçası Slovak halkın filme tepkisini de merak ediyorum doğrusu diplomatik ilişkileri zorlayacak bir film ama realistik olması filmi izlenmeye değer kılıyor;ancak ilki daha iyiydi finali tam bir fiyasko insanda izlediğine pişman ediyor.daha iyi bir final olabilirdi...
1. flimdeki konunun devamını çok güzel bir şekilde getirmiş olyın daha çok derinlemesine işleyişine girmiş ve insanları geldikleri durumu gösteren devamını merakla bekleyeceğimiz bir flim 10/9
zaten film berbat.bi de sahneler neden makaslanır anlamıyorum.ilk film gerçekten süperdi.ilk filmin bu kadar güzel olupta ikinci filmin berbat olması gerçekten üzücü.ilk filmin etkisiyle gidenler hayal kırıklığına uğrayacaklar.bundanda eminim.
filmi yurtdışında seyrettim ve ülkemizde sinemada seyredenlerle kıyasladığımda çok çarpıcı farklar olduğunu gördüm. film hoşuma gitmişti ama nedense türkiye'de seyredenler hayal kırıklığı içindeydi. biraz konuşunca filmden bahsedince anladım ki ülkemizde film kesilmiş. çok güzel çekilmiş sahneler vardı ama türkiye de seyredenler hiçbirini görmemiş ve çok üzüldüm. resmen film sansürlenmiş arkadaşlar. yazıklar olsun diyorum başka da bişe demiyorum.
ilk filmden daha mı iyi? tek kelime ile saçmalamışlar. tek hoşuma giden şey bu sefer kurbanları değil katil adaylarınıda yakından tanıyoruz, psikolojilerini, nedenlerini öğreniyoruz. lakin nerde o ilk filmdeki gerçekçilik nerde o atmosfer? ölüm korkusunu o kadar güzel yansıtmışlardı ki oyuncular biz ondan gerildik, ondan etkilendik, ondan sonunda helal lan! dedik. bu filmde hiç bişey dediğimi hatırlamıyorum. yok bi oha çekmiştim ama kızın yaptıklarına abartı saçmalık basit kötü kaka
bu ikinci film ilkine göre daha bi durgundu ve şiddet sahneleri daha az. ilkini bi dört kere syrettim bunuda iki kere ama bu filmdeki bi cinayet sahnesi gerçekten yüreğimi hoplattı. kim nederse desin hostel iyi bi film bence yiğidi öldür ama hakkını ver ;)
Tek kelime ile utanç verici!Sinema tarihinin kesinlikle en kötü filmlerinden biri. Fark ettiyseniz devam filmlerinin demiyorum. Şu ana kadar gördüğümüz birçok devam filmi vasat olsa da hiç yoktan izleyiciye değişik birşeyler izlettirdiler.Fakat Hostel II, ilk filmin tamamen kopyası.Yaratıcılık tam anlamıyla sıfır.İlk filmde yardımlarını esirgemeyen Tarantino ikinci filmde işi Eli Roth'a bırakınca yönetmenimizin foyası ortaya çıkıyor.Burada yazılan yorumları okumadan sinemaya gidecek ve filme para verecek arkadaşlar çıkışta Eli Roth'un kulaklarını bir hayli çınlatacaklar gibi. Şahsen ben evde izlememe rağmen bir hayli çınlattım....