Ölümün Sesi
2,7

bebeyam-89
bebeyam-89

13 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
bence fena bi film değildi. ama bu tür filmler yani "telefonla cinayet tehtidi ve korkutması gibi" bildiğim ve izlediğim kadarıyla "halka" filmden sonra çoğalmaya başladı yani açıkcası bu filmin çince olanı bence de daha güzeldi. ama giderseniz korku filmi olarak değil gerilim filmi olarak gidebilirsiniz.
dr-
dr-

13 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Korku filmi izlemenin ilk amacının korkmak olduğunu hepimiz biliyoruz film mantık aranacak vaziyette olsa da olmasa da.Ancak ne yazık ki film basit efektlerle bunu harcamış..Gitmek,gitmemek size kalan birşey arkadaşlar..Ama lütfen kıyas yapmayı da unutmayın.
hasankoyukan
hasankoyukan

13 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Cevapsız arama filminin amerikan versiyonu ,japon versiyonu ile aynı konu japon versiyonunu izlemediyseniz veya farklı cekim izlemek isterseniz gidebilirsiniz. Afişlerde ölümün sesi yerine cevapsız arama yazılmıs olsaydı yanıltıcı olmazdı diye dusunuyorum.sahsen ben yanılarak gittim.
bilyonerws
bilyonerws

12 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Berbat bir film, sakın paranıza ve zamanınıza kıyıp gitmeyin.
betus56
betus56

6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
konusu her korku filmi yapanların düşündüğü bi konu we çok war buna benzer filmler bnce korku filmlerinde daha orjinal konular bulmalılar dünyada acı cekmiştir ölüp baskasına acı cektırmek ister bu ya resim ya video ya int yada tel aracılığıyla bulur o kişileri baska konu mu yok?? Sıradan...
semihk-386
semihk-386

6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
filmi bu hafta seyrettim.aslında filmi bilmiyordum,güzel vakit geçirmekti amacım.ama konusu güzeldi.gerçi böle filmelri çok izledik ama.güzel bir 2 saat geçirmek isteyenler için keyifli olacaktır.iyi seyirler.
hrby
hrby

3 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Pek beğenmedim.Japon versiyonu bile daha güzeldi.Filmi çok merak etmiştim ama açıkçası hayalkırıklığı yaşadım.
evrenoren
evrenoren

1 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
gerçekten gerek çekimleri,gerekse de konusu ve kurgusu itibariyle çok iyi bir film bence.buna benzer filmler var ama bu film de kendi kulvarında çok başarılı...
dreamscancometrue-2
dreamscancometrue-2

1 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Vasat diye nitelendirilebilecek bir korku filmi. Orijinallikten yoksun olduğu zaten baştan kabul edilmeli; çünkü bilindik bir konuyu işliyor, seyirciler filmde ne olacağını biliyor. Sesler ve efektler filmi canlı(!) kılmış.
ben-kisaca-fd
ben-kisaca-fd

29 Nisan 2008 tarihinde eklendi
filme dün gittim tek kelimeyle berbat.. korkacağıma daha çok güldüm çok saçma bir senaryosu var.
bizim filmlerimiz bunu 5 e katlar. semum,musallat,dabbe,bu filme göre oscarlık filmler... gitmenizi tavsiye etmem.
yekteran-baydemir
yekteran-baydemir

28 Nisan 2008 tarihinde eklendi
japonların yaptığı harikaydı sinemada izlemeninde katkısıyla çok etkilenmiştim.amerikalılar ne kadar iyi yaparlarsa yapsınlar orginaline yaklaşamazlar bile, diğer japon remakelerinde olduğu gibi
kadir-k92
kadir-k92

28 Nisan 2008 tarihinde eklendi
bu flmde yas sınırı varmı??
yusuf-cu
yusuf-cu

27 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Ben hiç mi hiç beenmedim kimseye de tawsiye etmem. Arada bir korku müziği veriyoLar diye adını korku fiLmi diye qeçiriyoLar. Bizim d@bbe biLe daha qüzeL waLLa...
SayqıLarımLa
odinhan
odinhan

27 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Film son durak filminin ikiz kardeşi gibi..Biraz taklit havası var..
ibrahim-avci
ibrahim-avci

24 Nisan 2008 tarihinde eklendi
daha önce 3 versiyon japonca olarak çıktı ayıp denen bir şey var ABD li yonetmenler uyanıklık yaparak konuları değiştirip önumüze sunuyorlar konu gfüzel ama filmi izledik dolaylı olarak